Motivul pentru care Neti Sandu a ales să nu facă copii

Publicat: 25 Sep. 2020, 14:33 Vedete

Neti Sandu este una dintre cele mai longevive personalități din media care și-a păstrat aceeași imagine de ani de zile, dar puțini sunt cei care știu detalii legate de viața privată a acesteia.

Într-un interviu pentru Unica, Neti Sandu a mărturisit care este motivul pentru care nu a făcut copii până acum. Vedeta regretă faptul că nu are moștenitori și că nu a devenit mămică în tinerețe. Chiar dacă nu are copii, are o relație foarte strânsă cu sora ei și fiicele acesteia.

„Sincer, îmi pare rău că nu am copii, dar la tinerețe mă gândeam că va fi greu să-i fac. Acum constat că era bine să fi avut. Resimt că nu îi am, dar în tinerețe nu am fost în stare să-i fac, nu că n-aș fi putut.

Am considerat că nu era momentul și cred că aș fi greșit foarte tare cu educația lor. Foarte târziu am aflat cum trebuie să crești un copil. Eu vin dintr-o perioadă în care lucrurile stăteau cu totul altfel față de cum sunt acum. Atunci nu aveam acces la nimic”, a declarat Neti Sandu.

Cum reușește Neti Sandu să aibă aceeași coafură mereu

Neti Sandu s-a confruntat cu multe probleme de-a lungul timpului. Cea care activează de 25 de ani la același post de televiziune mărturisea, în urmă cu ceva timp, faptul că nu poartă peruci, deși multe persoane au fost ferm convinse că ar fi purtat. Mulți stiliști au încercat să o convingă să își schimbe coafura, dar s-a împotrivit. Pentru a-și întreține părul, prezentatoarea folosește mai multe produse pentru a avea ”aspect sticlos”.

Ce a lucrat Neti Sandu înainte să se angajeze la Pro TV

Neti Sandu, timp de 18 ani, a lucrat cu totul altceva înainte să vină în mediul televiziunii. Astfel că, înainte să devină una dintre cele mai cunoscute persoane care prezintă horoscopul, ea a lucrat la un institut de proiectări și arhitectură. Neti Sandu a fost bibliotecară.

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 25 Sep. 2020, 14:33 Vedete
Pe aceeași temă