Motivul pentru care Narcisa Suciu a revenit în România! Ce a făcut cântăreața pe timp de pandemie

Publicat: 26 mai 2021, 08:55 Autor: Andreea Voicu Vedete

Care este, de fapt, motivul pentru care Narcisa Suciu a revenit în România din Finlanda! Cântăreața a mers chiar și la mare, în Vama Veche, în vizită la Ovidiu Komornyik, un prieten bun de-ai săi.

Cântăreața Narcisa Suciu a revenit pe teritoriul românesc din Finlanda după foarte mult timp, iar motivul este unul foarte frumos! Se pare că Narcisa Suciu va avea un proiect nou alături de Marius Moga și Mirela Retegan. Însă, motivul principal pentru care a revenit în România este legat de dorul pe care îl purta familiei sale.

„Nici nu-mi vine să cred că sunt aici! Am venit în România pentru că am simţit că-mi pierd minţile în Finlanda. Nu mai puteam de dor de cei de acasă. Mă sufocam! Am văzut-o şi pe nepoţica mea, Alessia, care are 11 ani. Soţul meu a înţeles. Am stat puţin pe la Timişoara. Eu, pe pandemie, nu am fost nicăieri, am stat numai în casă. Fiica mea, Daria, mi-a zis: du-te în România şi cântă, că vii cu altă energie de acolo, aici te plafonezi”, a declarat Narcisa Suciu în emisiunea „Teo Show” de la Kanal D.

Narcisa Suciu va scoate o piesă alături de Mirela Retegan și Marius Moga

Ba mai mult decât atât, cântăreața Narcisa Suciu a dat o fugă și până la mare, acolo unde a stat la un hotel al cărui proprietar este chiar Ovidiu Komornyik.

„În weekend am fost la Ovidiu Komornyik, la Vama Veche. A fost foarte fain. N-am stat la un loc mai frumos la mare. Mi-a plăcut foarte tare”, a mai declarat vedeta.

Alături de Mirela Retegan și Marius Moga, va scoate o piesă pentru cei mici: „Sunt bună prietenă cu Mirela de la Gaşca Zurli. Ea m-a aşteptat la aeroport când am venit. Mi-a zis că are o idee să facem cel mai frumos cântec de dragoste, de 1 Iunie. E primul duet pe care fetiţa Zurli îl face cu cineva. Marius Moga a făcut piesa. Am tras la el la studio cântecul. Şi el are o fetiţă. A fost o experienţă să înregistrez cu Marius Moga. Am învăţat o nouă tehnică de cântare. La început nu am fost de acord cu ea”, scrie Adevărul.ro.

sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 26 mai 2021, 08:55 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă