Moș Crăciun a venit mai devreme pentru o vedetă Antena 1! Cum s-a aflat că este însărcinată

Publicat: 04 Dec. 2019, 12:32 Vedete

Alexandra de la Insula Iubirii este însărcinată pentru prima oară. Fosta iubită a lui Aurel a ales un mod inedit pentru a anunța frumoasa veste, după ce în urmă cu cinci luni ea a fost cerută și în căsătorie. 

La scurt timp după ce s-a despărțit de Aurel, Alexandra Diaconescu a început o relație cu un prieten din copilărie, Mădălin, bărbatul care a reușit să o facă cu adevărat fericită. Fosta concurentă de la Insula iubirii este mai fericită ca niciodată, pentru că va deveni mamă pentru prima dată!

Ea a dat veste acea mare pe contul de Instagram, acolo udne  apus o poză cu botoșei pentru bebeluși.

După relația eșuată pe care a avut-o cu Aurel, Alexandra a cunsocut și adevărata fericire.

M-a cerut după 6 luni de relație, ne cunoașteam de 11 ani, din copilărie. Mama zice că m-a iubit dintotdeauna, eu nu știu ce să cred. Nu știam să fac alegerile potrivite. Eu i-am zis că în elicopter sau în parașută, dar a fost acasă. A fost cea mai bună decizie. Noi vorbiserăm deja să ajungem acasă cam la aceeași oră, să mâncăm îmăreună. El m-a întrebat și ce vreau să mănânc. Am scăpat cheia din mână când am văzut ce scrie pe jos, dar nu mă așteptam la un inel, ne mutaserăm de o săptămână.

S-a pus în genunchi, îmbrăcat la cămașă…Nu am zis nici da nici nu, am zis doar: nu cred! Apoi am zis da, îmi venea să țip. Merită tot ce e mai bun. Noi am mai avut mici încercări când eram copii, dar acum am considerat că merită o șansă 100% reală. E ultima alegere, așa sper! Nu am plâns, dar eram șocată! Îl vedeam pe el foarte transpirat, se lipise cămașa de el, el avea lacrimi în ochi și tremura tot. Îi bătea inima super tare’, a povestit Alexandra la Antena Stars.

 

Publicat: 04 Dec. 2019, 12:32 Vedete
Pe aceeași temă