Morning ZU este cel mai ascultat matinal de radio din România

Publicat: 05 iun. 2024, 20:30 Autor: ileana.ghinea Arhiva
Morning ZU este cel mai ascultat matinal de radio din România

Împreună suntem în continuare Numărul 1! Ieri, Mihai Morar, Daniel Buzdugan și Emma au început săptămâna cu o ZUper veste – conform rezultatelor celui mai nou Studiu de Audiență, Radio ZU este ascultat zilnic de peste 2 milioane de oameni, doar în România.

Iar surprizele continuă și astăzi! Morning ZU este cel mai ascultat matinal de radio din România, conform  studiului de audiență radio desfăşurat în perioada 15 ianuarie – 28 aprilie 2024.

Peste 1.200.000 ascultători unici sunt zilnic prezenți alături de moderatorii Daniel Buzdugan și Mihai Morar în Morning ZU. De 16 ani, RADIO ZU scrie istorie în România!

 

Morning ZU este cel mai ascultat matinal la nivelul publicului comercial din București, fiind lider absolut de audiență cu o creștere de 36% pe public comercial față de anul precedent. 

Peste 162.000 bucureșteni își încep zilnic dimineața, în drum spre birou cu Morning ZU, cu hituri și voie bună. În București s-a înregistrat un record pe ultimii 10 ani, fiind cel mai ascultat post de radio care atrage peste 22.4% din totalul sferturilor de ora ascultate în capitală de publicul comercial.

În acest val, Morning ZU rămâne cel mai ascultat matinal de radio la categoriile de vârstă plus 11 la nivel urban și conduce detașat topul celor mai ascultate matinaluri de radio la nivel național cu o cotă de piață de 13.1%.

Daniel Buzdugan: „Fiecare om și fiecare om de radio are o misiune pentru oamenii care stau cu urechile ciulite și cu inimile deschise. Vă mulțumim. Vă iubim!”.

Publicat: 05 iun. 2024, 20:30 Autor: ileana.ghinea Arhiva
Pe aceeași temă
×