Monica Tatoiu se gândește la moarte! Ce vrea să facă fiul ei cu trupul după deces: „La sfârșit, din cutie, fiul meu să…”

Publicat: 19 nov. 2022, 14:40 Autor: Camelia Vedete

Monica Tatoiu se gândește la moarte! Monica Tatoiu și-a serbat cei 66 de ani departe de lumea agitată, undeva în Franța, acolo unde se simte cel mai bine! Și tot acolo unde speră să “se retragă” atunci când nu o să mai fie, cu ajutorul fiului ei!

Femeia de afaceri este îndrăgostită de Luberon, o regiune din Provance, din Franța, pe care o recomandă tuturor ca și destinație de vacanță, putându-se afla astfel pe  urmele lui Peter Mayle.

Monica Tatoiu se gândește la moarte!

Despre dorința de a călători, Monica Tatoiu a povestit pentru Ciao.ro despre cum a început totul. Și este o plăcere să o asculți, pentru că are un stil aparte de a depăna amintiri!

Am fost până la 16 ani un copil sărac, dar bogat în vise construite din aventurile personajelor din cărțile care acopereau pereții unicei camere din apartamentul cu acces la bucătărie și toaletă. Excursiile cu școală au fost subiect de organizare cu luni înainte. Cadoul pe care mi l-am dorit la absolvirea liceului în 1975 a fost o excursie la Tbilisi. Singură. În facultate am bătut țara cu autostopul, jucând done de bridge la intersecții de drumuri. Sentimentul de libertate, când am traversat granița spre Budapesta, în 1979, a fost imposibil de descris. Atunci mi-am propus să văd toată lumea câte zile o să îmi dea Domnul.

Ce vrea să facă fiul ei cu trupul după deces

Am dormit în mașină, în parcări de cimitire, am mâncat în la cele mai fascinante bombe din sate uitate de lume unde am cunoscut oameni minunați. Lumea creată de Dumnezeu este fascinantă dacă eviți „clișeele” turistice. Dalai Lama spune că în fiecare nou an al vieții tale trebuie să te hrănești cu energia unui loc nou al Pământului. Și asta fac în fiecare an din ultimii 28. Ziua de 21 iunie, solstițiul de vară, când mama m-a adus pe lume în 56 este Sărbătoarea Muzicii și familiei în Franța.

Monica Tatoiu: ”Ce îmi doresc de la anii care vin? Să pot călători pe picioarele mele”

Cu excepția pandemiei din 2020, din 2008 sunt într-un oraș francez dansând pe felurite ritmuri cu bărbatul meu etern. Așa că am învățat Franța cât să iau 10 la geografia și istoria ei. Ce îmi doresc de la anii care vin? Să pot călători pe picioarele mele, fără să uit unde sunt actele și portofelul. Și, la sfârșit, din cutie, fiul meu să mă împrăștie în laguna din Saint Francois, în timp ce se aude balada lui Ciprian Porumbescu, ca să mă întâlnesc cu tata. Era cântecul lui de suflet!”, ne-a mărturisit Monica Tatoiu, o eternă îndrăgostită de călătorii.

Vine sau nu cea mai mare criză financiară în această toamnă? Ce se va întâmpla cu scumpirile și toată nebunia care pare că nu se mai termină? Ne așteaptă vremuri grele, este de părere Monica Tatoiu.

În toamnă, după 15 septembrie, o să se vadă puternic efectele bramburelilor din politica guvernului pentru liniștea noastră. Pentru că inflația va galopa pe cai mari, dobânzile vor mai crește, soluția o să fie niște personaje sacrificate, care nu o să ne țină departe de frig și foame. O să țină loc de înjurături. Se vor simți efectele!”, ne-a declarat, sigură pe ea, Monica Tatoiu.

Publicat: 19 nov. 2022, 14:40 Autor: Camelia Vedete
Pe aceeași temă