Monica Gabor, fericită de Crăciun! Cum arată familia ei din America

Publicat: 26 Dec. 2020, 12:36 Vedete

Monica Gabor și-a găsit liniștea și fericirea în America, alături de soțul ei de acum, celebrul om de afaceri Mr. Pink.

Și de când fiica ei, Irina, locuiește cu ea în vila luxoasă din Malibu, celebra “Scorpie de la Izvorani”, radiază. Așa arată și în taboul de familie postat de rețelele de socializare, în care apare alături de familia ei din Statele Unite, Mr.Pink, care, se pare că i-ar fi și devenit soț între timp, fiica ei, Irina, și fiul lui Mr.Pink, Anthony.

Monica Gabor nu mai este atât de prezentă pe social media însă când o face chiar surprinde pe toată lumea. Așa s-a întâmplat cu poza de familie postată pe social media de Crăciun, în care Monica transmite un mesaj de sărbători tuturor românilor de pretutindeni. Se vede că este fericită, mai ales de când familia ei din America s-a întregit cu Irina pe care și-o dorea de mult alături. Din fotografie se poate observa cât de mult a crescut Irina, fiica Monicăi din căsătoria cu Irinel Columbeanu, care locuiește de doi ani de zile alături de mama ei și îi seamănă de minune.

Fiul lui Mr.Pink este extrem de apropiat de Monica, ceea ce se și vede din pozele postate de vedetă pe Instagram, cei doi fiind aproape nedespărțiți. De altfel, Anthony face echipă bună și cu Irina. “Suntem foarte apropiați, de distrat ne distrăm oriunde am fi, este foarte iubitor și jucăuș. Ce este musai este să citim împreună o oră pe zi, este la vârsta la care poate învăța iubirea pentru citit. Autorul lui preferat este Dr. Seuss. Îl recomand tuturor mamelor și copiilor. Multe dintre poveștile lui rimează și noi adorăm acest lucru. Pentru distracție mergem destul de des la Universal Studios, în rest acasă, la piscină sau la ocean unde îi place să se lupte cu valurile”, spunea Monica într-un interviu despre Anthony, fiul lui Mr.Pink, pentru care este ca și o mamă. De asemenea, în același interviu, întrebată fiind ce preparate românești îi plac soțului ei chinez, vedeta a răspuns că sunt doar câteva dar că ea, în schimb, a învățat să gătească mâncare chinezească.

“Supă de pui, miel la cuptor și cam atât. Am învățat de la el să gătesc mâncare chinezească și știu să prepar ce le place amândurora. În ultima perioadă a gătit el mai mult, nu știu ce s-a întâmplat, poate că se simte inspirat”, a mai adăugat atunci Monica Gabor.

 

 

 

 

 

Publicat: 26 Dec. 2020, 12:36 Vedete
Pe aceeași temă