Monica Dascălu, însărcinată pentru a doua oară la 46 de ani. Primul copil, născut în secret, acum 2 ani

Publicat: 08 aug. 2023, 16:19 Autor: Camelia Vedete

Monica Dascălu este însărcinată cu al doilea copil, la vârsta de 46 de ani. Frumoasa prezentatoare de știri de la ProTV este una dintre cele mai discrete prezențe de pe micul ecran. Ea a preferat dintotdeauna să-și ferească viața personală de lumina reflectoarelor.

Din acest motiv, publicul larg nici măcar nu a bănuit că știrista se bucură în paralel cu succesul pofesional și de viața de mămică.

Monica Dascălu, însărcinată pentru a doua oară la 46 de ani

Monica Dascălu trăiește cea mai frumoasă perioada a vieții sale, încă din anul 2021, atunci când a devenit mamă pentru prima dată.
Potrivit viva.ro, vedeta este acum însărcinată cu al doilea copil, iar informațiile din presă dezvăluie că ar fi vorba de o fetiță.

Vreme de 12 ani, Monica Dascălu a fost căsătorită cu avocatul Mihai Băjenaru. Însă cei doi nu au reușit să-și întemeieze o familie.

„Eu, îna­inte de căsătorie, am fost eu, după căsă­torie, sunt tot eu. Iar Mihai, înainte de căsătorie, a fost el, iar după căsătorie, este el. Nici unul dintre noi nu a făcut nimic impus, forțat. Nu ne-am transformat, nu ne-am schimbat obiceiurile. Am fost noi înşine și sun­tem noi înșine și ne este bine împreună. Și atât! Eu și Mihai așa am procedat: am lăsat lucrurile să meargă în ritmul lor. Eram, deja, împreună de cinci ani, iar căsătoria a părut cel mai natural lucru. Și bucuria nu s-a stins”, a mărturisit Monica, într-un interviu mai vechi, scrie demamici.ro.

Primul copil, născut în secret, acum 2 ani

Cei doi nu au avut copii, în ciuda faptului că jurnalista tânjea mult la clipa în care urma să devină mamă.

Viața ei s-a schimbat odată cu divorțul de fostul soț și întâlnirea cu bărbatul alături de care acum și-a clădit familia mult visată. Monica Dascălu a reușit să rămână însărcinată natural, în urmă cu doi ani, și a adus pe lume primul ei copil, un băiețel.

Peste câteva luni, Monica Dascălu va experimenta din nou emoția de mamă, odată cu nașterea fetiței sale.

Publicat: 08 aug. 2023, 16:19 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×