Momentul ruşinos trăit de Andreea Esca! A povestit totul: „Complet goală”

Publicat: 28 mai 2024, 10:30 Autor: Soare Raisa Vedete

Informația momentului despre Andreea Esca! Prezentatoarea Știrilor de la Pro TV împarte uneori cu fanii anumite episoade din viața sa. Știrista a spus ce s-a întâmplat în urmă cu 20 de ani, când a plecat în Franța.

Andreea Esca nu mai are nevoie de nicio prezentare și asta pentru că este cea mai cunoscută prezentatoare de știri de la noi din țară.

Profesează de peste 30 de ani în acest domeniu și, deși este foarte cunoscută, preferă să își țină viața privată departe de lumina reflectoarelor.

Obiceiul cu care Andreea Esca i-a lăsat mască pe părinţii lui Alexandre Eram

Totuși, din când în când, mai oferă câteva detalii despre viața personală, iar fanii sunt mereu încântați de astfel de povești. Cea mai recentă povestire a fost acum câteva luni, iar Andreea Esca a vorbit despre un episod în care plecase în Franța, la Nisa, pentru a-și vizita socrii.

„Era Alexia foarte mică, sunt vreo 20 și ceva de ani. Acum 20 și ceva de ani nu era mai nimic pe aici. Când mergeam în vacanță vara, în Nisa, la părinții lui Alex, îmi luam o valiză cu tot ce aveam de îmbrăcat, și ce foloseam acolo, și o valiză goală. Goală, goală, complet goală, pe care o umpleam acolo.

Luam tot felul de lucruri care nu se găseau aici. Normal că nu știau părinții lui Alex să zică: au venit și sărăciile astea din România cu valiza goală, știi?

Și, uite cum am ajuns, că la aeroport a venit valiza goală și aia plină, nu! Și am ajuns acasă și acuma explică-le oamenilor ce caut cu valiza asta goală aici? E un obicei românesc, că mergem așa de nebuni cu o valiză goală”, povestea Andreea Esca.

Andreei Esca i-a fost rușine să spună adevărul

Andreea Esca a mai povestit că i-a fost rușine să le spună socrilor săi motivul pentru care avea doar o valiză goală cu ea.

Prezentatoarea știrilor a mai spus că atunci o sunau cei de la aeroport și o întrebau despre lucrurile din valiza uitată pe Aeroportul Otopeni.

„Mi-aduc aminte că mă sunau, valiza plină nu se urcase deloc, căzuse de pe bandă, de plină ce era, nici măcar nu plecase undeva. Ea rămăsese în Aeroportul Otopeni.

Ei o desfăcuseră și-mi ziceau: pantofi Stella… Era ceva absolut superb. Sutien… Victoria! Și am zis, da, da, ăla e, închideți-l”, a mai povestit ea.

foto: social media

Publicat: 28 mai 2024, 10:30 Autor: Soare Raisa Vedete
Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D…...
Pe aceeași temă
×