Momente grele pentru Ilinca Vandici. Ce a pățit în televiziune: „Am simțit la ceva vreme după ce m-am mutat”

Publicat: 01 iun. 2024, 09:30 Autor: Soare Raisa Vedete

Ilinca Vandici este una dintre cele mai longevive prezentatoare. Cu toate astea, ea s-a confruntat cu mai multe momente grele în carieră, din cauza audiențelor foarte slabe, dar și a răutăților din presă.

La începutul carierei sale, Ilinca Vandici a lucrat la B1, vreme de câțiva ani. La postul respectiv, se ocupa de rubrica „Meteo”. Ulterior, s-a mutat la Kanal D, unde a primit emisiunile Magic Taxi și Bulevard. A plecat de la postul turcesc în ianuarie 2009, iar doar două luni mai târziu, a ajuns la Antena 2, actuala Antena Stars. Emisiunea Showbiz report ar fi avut audiențe foarte slabe, lucru pe care prezentatoarea nu l-ar fi putut accepta. Ea a decis să plece de la Antena 2 și să revină la Kanal D.

În urmă cu ceva vreme, Ilinca Vandici a povestit că a fost marcată de răutățile din televiziune, dar că a reușit să treacă peste asta și să accepte criticile. „Am simțit la ceva vreme după ce m-am mutat în București. Atunci când am început să lucrez în televiziune, au fost diverse articole în presă, titluri bombastice. Acestea m-au marcat extrem de mult și mi-au adus multe frustrări și lacrimi de supărare. Dar s-au oprit, am mers mai departe și am demonstrat, prin muncă și determinare, că sunt potrivită pentru locul în care mă aflu”, a spus ea.

Ilinca Vandici a trecut prin momente cumplite

Ilinca Vandici s-a confruntat cu o serie de probleme și după moartea tatălui ei. Prezentatoarea a povestit că atunci a realizat că a devenit adult și că are responsabilități. Ea a mai spus că i-a fost foarte greu să se descurce la început.

„Adult m-am simțit în momentul în care mi-au venit niște citații de la ANAF, după ce a murit tata, despre care habar nu aveam. Nici nu știam că există ANAF, el se ocupa de toate contractele mele, de datele mele, de dările mele. El s-a dus într-o lume mai bună și au început să îmi vină la câteva luni diferite citații pentru plăți rămase în urmă. Eu nu aveam habar că ar trebui să existe. Acela a fost momentul în care m-am simțit adult. Mi-am dat seama că sunt pe picioarele mele, că este viața pe care trebuie să o înțeleg. Să știu ce înseamnă toate aceste lucruri, să le descurc și să le duc la bun sfârșit. Aveam 20 și un pic de ani, a fost un prim prag al vieții de adult”, a spus Ilinca, pentru ego.ro.

foto: social media

Publicat: 01 iun. 2024, 09:30 Autor: Soare Raisa Vedete
Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D…...
Pe aceeași temă
×