Momente dificile pentru Mihai și Elwira Petre la „Asia Express”! „Mă gândesc la un psiholog bun când mă întorc”

Publicat: 28 Jun. 2021, 12:20 Vedete

Elwira și Mihai Petre formează una dintre echipele care se vor lupta pentru marele premiu de la „Asia Express”. Când au auzit pentru prima dată propunerea au fost extrem de fericiţi şi încântaţi, însă pe parcursul filmărilor şi-au dat seama de faptul că nici măcar nu şi-au imaginat ce îi va aştepta în emisiune.

Celebrul coregraf și soția lui se pare că au întâmpinat dificultăţi la „Asia Express”. Cuplul a explicat faptul că nu se aşteptau să fie chiar atât de greu, ba mai mult se pare că cei doi au început să îşi piardă din entuziasm: „Cel mai frustrant cred că este autostopul pentru că oamenii pur și simplu nu se opresc, nu vor să te ia. Urăsc autostopul, urma deja autostopul”, a declarat Mihai Petre pentru Antena 1.

La rândul său, soţia celebrului coregraf a dezvăluit faptul că probele sunt foarte grele, iar pe lângă acest lucru sunt mereu pe fugă, iar când vine seara le este din ce în ce mai greu să găsească un loc în care să doarmă.

„Nu sunt oameni aici pe străzi și atunci îți este foarte greu să găsești cazare”, a declarat soția  dansatorului.

„Cel mai nasol era să stăm într-o clădire părăsită, fără electricitate, fără încălzire. Am dormit și la cort, am dormit și pe barcă, am dormit în frig, în grote”, a explicat Mihai.

O altă nemulţumire pe care o au cei doi este legată de faptul că trebuie să se roage de oameni pentru a-i ajuta cu diferite lucruri.

„Suntem ca ultimii câini. Cât de greu se poate, atât primești. Mă gândesc la un psiholog bun când mă întorc. Mi-e teamă să nu încep să cer mâncare pe la vecini”, a mai spus râzând Mihai.

Ce spunea soţia lui Mihai Petre înainte de a pleca în marea aventură

„Când am primit propunerea de a participa la Asia Express, nu credeam că vom pleca, mai ales că era vorba de amândoi. 1000 de întrebări au apărut în capul meu. Cum să mă organizez? Fetele? Casa? Serviciul? Oare este posibil? Dar recunosc că sunt o femeie foarte curioasă.  Curioasă să întâlnesc oameni noi, locuri noi, culturi noi. Atât de curioasă, încât nu am putut sa ratez Asia Express. Ce ne așteaptă? Nu știu! Dar vreau sa văd!”, a povestit Elwira Petre, care va participa la Asia Expres, sezonul 4, alătuiri de soțul ei, Mihai Petre.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 28 Jun. 2021, 12:20 Vedete
Pe aceeași temă