Modelul cu o singura spranceana! Ce umilinte indura aceasta tanara diferita. De ce arata asa

Publicat: 17 Oct. 2017, 17:54 Beauty & Style

Modelul cu o singura spranceana! Sophia Hadjipanteli este o studenta si model cipriot care are o singura spranceana. Aceasta este atat de paroasa incat intre ochi, deasupra nasului, are fire dese si negre. Tanara este blonda, dar isi vopseste spranceana pentru a o scoate si mai mult in evidenta.

Modelul cu o singura spranceana – nu se rusineaza cu ea, ci se mandreste! Sophia Hadjipanteli are 60.000 de urmaritori pe Instagram. Aceasta ii incurajeaza pe toti sa renunte la stereotipurile de frumusete impuse de societate. Aceasta sustine ca fiecare e frumos in felul lui.

Sophia Hadjipanteli intelege ca look-ul ei cu o singura spranceana nu e pe placul tuturor. Primeste zilnic mesaje in care e ponegrita si sfatuita sa se penseze. Dar ei nu ii pasa! Sophia intelege oamenii si nu ii obliga sa o accepte. 

Modelul cu o singura spranceana!

Modelul cu o singura spranceanaDar nici ea nu le accepta rautatile pe care nu le pune la suflet. Tanara nu isi face deloc grija de parerea pe care oamenii si-o fac despre ea. Sau despre vorbele pe care le spun pe la spate. Sau comentariile rautacioase in care oamenii o fac urata si o jignesc.

Modelul cu o singura spranceana„Personal, eu cred ca fata mea arata mai bine asa. Altii ma contrazic, dar e ok, nu ma supar. Am o singura spranceana pentru ca asa vreau. Sunt cine sunt pentru ca vreau sa fiu asa. Cand ii judeci pe altii pentru ca poarta make-up, ca se vopsesc, ca isi modifica parti ale corpului sau se schimba pe interior, lucruri pe care TU NU LE FACI, te face pe tine, ca om, la fel de toxic ca multe norme ale societatii si presiuni la care suntem supusi zi de zi.

La sfarsitul zilei, ai grija de tine pentru ca eu o sa am grija de mine, indiferent daca iti place sau nu. Am iubit-o mereu pe Frida Kahlo. Am crezut mereu ca e frumoasa. Dupa ce am facut asta, simt ca sunt un om care se accepta pentru cine este. Nu e vorba de a fi natural aici, ci de a face ce vreau”, a scris tanara pe Instagram.

Publicat: 17 Oct. 2017, 17:54 Beauty & Style
Pe aceeași temă