Moda care a pus stapanire pe femei! Ce si-a facut tanara asta la buze! Dumnezeule

Publicat: 01 sept. 2017, 20:30 Autor: D. C. Beauty & Style
Moda care a pus stapanire pe femei! Ce si-a facut tanara asta la buze! Dumnezeule

Moda care a pus stapanire pe femeiModa care a pus stapanire pe femei! Dupa ce au experimentat cu sprancene indraznete sau tinute full body din glitter, femeile socheaza din nou. Noua moda care a pus stapanire pe ele vine tot din lumea make-up-ului. Este vorba de curly lips.

Moda care a pus stapanire pe femei pare ingrozitoare! Chiar daca sunt realizate din machiaj, buzele crete (curly lips) nu par deloc atragatoare sau apetisante. Daca pana acum era un must sa respecti linia naturala de contur a buzelor, acum trebuie sa treci peste ea.

Efectul de curly lips se realizeaza usor, cu creion de buze, ruj si o pensula cu par fin. Imaginea care a fost postata de Lexington Hartman, social media influencer cand vine vorba de trenduri, nu a fost pe placul multora.

Moda care a pus stapanire pe femeiIn timp ce tanara se astepta la un real succes, urmaritorii de pe conturile ei au fost dezamagiti.

Si de vina nu este cercelul din nas, ci aspectul horror al buzelor crete. Imaginea pare desprinsa dintr-un film de groaza pe care internautii nu l-au apreciat. In ciuda celor peste 10.000 de likeuri, multi nu si-au dat seama ca tanara a glumit.

Machiajul ei a fost realizat la plictiseala, sa obtina un feedback. Tanara a marturisit ulterior ca nu si-ar dori sa apara asa decat daca e vorba de un film de groaza sau o sedinta foto.

Publicat: 01 sept. 2017, 20:30 Autor: D. C. Beauty & Style
Pe aceeași temă