Miss Universe România 2021 prezentă pentru prima dată într-un studiou de televiziune, la Metropola TV

Publicat: 30 Aug. 2021, 18:11 General

Carmina Elena Olimpia Cotfas este cea mai frumoasă româncă, iar astăzi a fost prezentă în exclusivitate la Metropola TV, în emisiunea „Între Prieteni”, cu Dana Istrate. Superba tânără va reprezenta România în finala Miss Universe 2021, care se va desfășurat în luna Decembrie, în Israel.

Carmina Elena Olimpia Cotfas i-a povestit Danei Istrate momente frumoase din viața ei, dar și cum s-a simțit în postura de finalistă în cadrul competiției care aduce alături cele mai frumoase femei din România.

Miss Universe România 2021 studiază Istoria la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj Napoca și este DJ la radioul Napoca Live. „Sunt obișnuită cu scena. Am cântat de foarte mică, iar la liceu pașii m-au purtat către modelling!”, i-a povestit ea Danei Istrate.

Cel care i-a înmânat premiul frumoasei românce a fost însuși Ambasadorul Israelului la București, David Saranga, care a făcut parte din juriul competiției de frumusețe.

VEZI interviul complet: https://www.facebook.com/metropolatv/videos/1173167603189673

Emisiunea „Între Prieteni” este prezentată de luni până vineri, de la 14:00 – 16:00, de Dana Istrate. Programul invită telespectatorii să descopere, într-un cadru prietenos, povești incredibile de viață,  experiențe trăite de invitați aleși „pe sprânceană sau oameni cu adevărat senzaționali care pot fi adevărate surse de inspirație. De asemenea, din desfășurător nu lipsesc sfaturi utile de la psihoterapeuți, designeri de interior sau experți în educație financiară.
Publicat: 30 Aug. 2021, 18:11 General
Pe aceeași temă