Miss Fitness Universe a devenit mămică pentru a doua oară! Prima fotografie cu micuţa

Publicat: 29 Jul. 2020, 10:21 Vedete
Miss Fitness Universe a devenit mămică pentru a doua oară! Prima fotografie cu micuţa

Anca Bucur, cea care a câștigat titlul Miss Fitness Universe de șase ori, ultima dată în 2019, a devenit mămică pentru a doua oară! Fericita veste a fost ]mp[rt[ít[ fanilor chiar de proaspăta mămică, care a postat şi prima fotografie cu micuţa pe contul ei de Instagram. 

“Sunt deja 3 ore de când fetița noastră a venit pe lume, natural, iar eu nu mai pot de fericită ce sunt! Am o energie de îmi vine sa mișc munții din loc! Promit să revin totuși cu mai multe detalii și către voi, după ce ne hrănim și odihnim puțin. Suntem bine amândouă!”, a scris Anca Bucur pe contul său de socializare

Sunt momente în care nu îmi vine să cred ce trăiesc. Bucuria de a fi mamă și provocările noi din viața mea. Vă spuneam în ultima postare, că am venit acasă de la spital, după 2 zile. Nașterea naturală mi-a dat voie să mă recuperez frumos și destul de repede.  Momentul când am intrat în casă cu cel mic m-a umplut de iubire. Am realizat că de-acum încolo acest omuleț va fi mereu alături de noi. O binecuvântare și o bucurie! Emoție greu de descris„, scria Anca Bucur pe blogul său, după naşterea primului său copil.

Cine e Anca Bucur

Anca Bucur este instructor de fitness și aerobic şi sportiv de performanță. Frumoasa mămică mai are un băiețel pe nume Rareș. Antrenoarea a anunțat că este însărcinată în ianuarie, în emisiunea lui Cătălin Măruță, povestind că Rares, fiul său, abia așteaptă să aibă un frățior sau o surioară: “Soţul este foarte încântat, suntem foarte fericiţi, ne-am dorit lucrul acesta. Aşteptăm să se întâmple, suntem emoţionaţi. Ni se pare că acest lucru ne uneşte şi mai tare. L-am anunţat şi cel mic. El este foarte sociabil şi îmi place cum interacţionează cu copiii. Cred că va fi bine”,  a declarat Anca Bucur atunci.

Anca Bucur este căsătorită din anul 2014 cu Dragoș Ionescu, jucător de hockey și partenerul său de finess, nunta avand loc, în mare secret, în Las Vegas, scrie Unica.

Citeşte şi: Bianca Drăgușanu se pregătește să rămână însărcinată: ”Copiii pe care o să-i am vor avea sigur ochii verzi sau albaștri. Numai de asta vreau să fac copii”

 

Publicat: 29 Jul. 2020, 10:21 Vedete
Pe aceeași temă