Misha a spus tot adevarul despre impacarea cu Connect-R. Mai formeaza cei doi un cuplu

Publicat: 09 Oct. 2019, 15:23 News 3

Se zvoneste ca Misha si Connect-R s-ar fi impacat. Cei doi au fost surprinsi impreuna, iar presa s-a grabit sa speculeze imediat.

Misha a spus tot adevarul despre impacarea cu Connect-R. Au mers împreună în câteva vacanțe peste hotare și s-au afișat împreună la mai multe evenimente pentru fiica lor, iar fanii deja au început să facă speculații cu privire la marea împăcare. Concret, cei doi nu au confirmat niciodată că ar fi reluat legăturile amoroase, dar au spus mereu că sunt foarte buni prieteni și lucrează ca o echipă.

Misha a spus tot adevarul despre impacarea cu Connect-R

„Toată lumea mă întreabă dacă ne-am împăcat. Atâta vă spun: eu tot divorţată sunt! Dacă asta vreţi să ştiţi. Avem o relaţie ok, după cum vedeţi”, a Misha, potrivit click.ro.

Misha a spus tot adevarul despre impacarea cu Connect-R

Și-a anunțat divorțul pe Facebook

Connect-R a dat vestea divorțului de Misha și pe pagina de Facebook, însă un paragraf din mesaj era complet schimbat: „Sunt aproape 2 ani de la divorț 2 ani de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru”. În mesajul de pe Instagram, Connect-R a scris un an și trei săptămâni, atunci când a făcut referire la divorțul de Misha.

Publicat: 09 Oct. 2019, 15:23 News 3
Pe aceeași temă