Mirii si-au aruncat darul de nunta la gunoi. Ce explicatie au avut

Publicat: 23 aug. 2018, 19:17 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

Geanta plină cu bani găsită de o bătrână în vârstă de 81 de ani, aruncată la ghena de gunoi şi-a găsit proprietarul.

Mirii si-au aruncat darul de nunta la gunoi fara sa stie. Este vorba despre un cuplu de tineri proaspăt căsătoriţi care, după nuntă, s-au apucat de curăţenie în casă. Habar n-aveau că au rămas fără banii primiţi în dar.

Doi tineri căsătoriţi din comuna prahoveană Păuleşti sunt proprietarii genţii pe care o bătrână a găsit-o aruncată la ghena de gunoi de lângă un cimitir din localitate. Cei doi s-au prezentat, miercuri la sediul Poliţiei din comună şi au descris exact cum arată geanta şi ce sumă se afla în ea.

Mirii si-au aruncat darul de nunta la gunoi

Mirii si-au aruncat darul de nunta la gunoiAceştia au recunoscut în faţa poliţiştilor că au aflat că au pierdut banii după ce au citit informaţiile apărute în presă însoţite de apelul Poliţiei. Bărbatul a mărturisit că imediat după petrecerea de nuntă a ascuns banii primiţi în dar de la invitaţi, 21.000 de lei, într-o geantă veche pe care nu o mai folosea nimeni.

Mirii si-au aruncat darul de nunta la gunoiCând a făcut curăţenie prin casă, tânăra soţie a aruncat şi geanta fără să ştie ce se afla în ea. Abia când bărbatul a citit în presă despre faptul că Poliţia din Păuleşti caută proprietarul unei genţi pline cu bani a realizat că s-ar putea că el să fie păgubitul.

Mirii si-au aruncat darul de nunta la gunoiCei doi tineri au intrat din nou în posesia genţii cu bani, datorită bătrânei care în data de 18 august a găsit mica comoară aruncată la gunoi şi a anunţat autorităţile.

Sursa: adevarul.ro

Publicat: 23 aug. 2018, 19:17 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă