Mirele asta a avut un soc cand a ajuns in fata altarului! Si-a vazut mireasa pentru prima data in ziua nuntii! Cum arata femeia

Publicat: 22 feb. 2018, 16:22 Autor: D. C. News 3

Mirele asta a avut un soc cand a ajuns in fata altarului! Si-a vazut mireasa pentru prima data in ziua nuntii! Ce cuvinte a spus despre ea?

In ultima perioada din ce in ce mai multi tineri amana tot mai mult momentul in care isi unesc destinele din cauza ca vor sa-si construiasca mai intai un viitor, o cariera. Mirele asta a avut un soc cand a ajuns in fata altarului!

O pereche de „workaholici” au decis sa faca un lucru pe care putini ar avea curajul sa-l puna in practica si anume sa se casatoreasca cu o persoana pe care o vad pentru prima data. Harriet, concultant financiar in varsta de 32 de ani, nu a mai avut timp de intalniri din cauza programului incarcat. Femeia a fost atat de focusata pe job incat in ultimii 5 ani nu a mai mers la nicio intalnire.

Pe de alta parte, Richard, in varsta de 28 de ani, lucra in Politie, insa era la fel de ocupat. Cei doi au decis sa-si dea o sansa, sa riste si sa se casatoreasca, prin intermediul unei emisiuni, la prima intalnire.

„Dupa 5 ani in care am fost singura am inceput sa-mi fac griji si sa ma gandesc ca nu voi mai gasi persoana langa care voi imbatrani. Ma uit cum prietenele mele isi formeaza familii si ma intreb: „De ce nu am si eu asta inca si cand are de gand sa se intample?”, a declarat femeia.

s-au vazut pentru prima data in fata altarului

s-au vazut pentru prima data in fata altarului

Mirele asta a avut un soc cand a ajuns in fata altarului!

Nici Richard nu a fost mai norocos. Dupa 5 relatii serioase, terminate prost, si inscrierea pe 12 site-uri de dating, barbatul a decis sa se lase pe mana expertilor din emisiune pentru a-i gasi jumatatea.

Perechea a avut la dispozitie 6 saptamani pentru a-si pregati ceremonia. Romantic din fire, Richard a tinut sa lucreze manual inelul pe care i l-a daruit lui Harriet. Se pare ca expertii emisiunii au facut o treaba foarte excelenta intrucat cei doi au fost incantati cand s-au vazut pentru prima data.

„Prima impresie e una foarte buna. E foarte frumoasa si draguta si are simtul umorului”, a declarat barbatul potrivit Daily Mail.

Sursa FOTO

Publicat: 22 feb. 2018, 16:22 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă