Mirela Vaida, ultimul spectacol inainte de nastere: „Nu mi-e de mine, dar mi-e de public”

Publicat: 11 mart. 2019, 10:22 Autor: Simona Vedete

Mirela Vaida numara zilele, chiar orele pana cand va naste cel de-al treilea copil.

Aseara Mirela Vaida a sustinut ultimul spectacol de teatru, pentru ca se afla in ultima luna de sarcina si ar putea sa nasca oricand. Vedeta a decis totusi sa urce pe scena, si probabil a fost ultimul spectacol, fiindca nu poate risca.

Exact ca la celelalte doua nasteri, Mirela Vaida a decis sa nasca tot natural, aceasta spunand ca lucrurile vor merge foarte usor. Insa trebuie sa aiba grija de ea, pentru ca bebelusul poate sa vina oricand pe lume, iar nasterea va fi rapida.

Mirlea Vaida, ultimul spectacol inainte de nastere

„Eu sunt în luna a 9-a pot naște oricând, ba mai mult, la a treia naștere naturală, lucrurile merg foarte ușor. Diseară am spectacol de teatru, s-ar putea să fie ultimul spectacol de teatru înainte de prenatal, nu că n-aș putea, că eu merg pe tocuri, alerg, iar copiii în brațe.

 

Mirela Vaida, ultimul spectacol inainte de nastere

Mirlea Vaida, ultimul spectacol inainte de nastere

Nu mi-e de mine, dar mi-e de public. Să te duci în luna a 9-a însărcinată să cânți mi se pare puțin ciudat. E o explozie de bebeluși”, a povestit Mirela Vaida, la Antena 3.

Tinand cont de ce a patit saptamana trecuta Andreea Balan, Mirela Vaida este putin ingrijorata, la fel ca toate viitoarele mamici, fiindca ce a patit Andreea li se poate intampla si lor, fie ca este vorba de nastere naturala sau prin cezariana.

„Eu o să nasc natural, dar nimeni nu s-ar fi gândit că în cazul unei cezariene s-ar putea întâmpla aşa ceva” a spus Mirela Vaida, potrivit Libertatea.

Publicat: 11 mart. 2019, 10:22 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă