Mirela Vaida, schimbare majoră! Ce decizie radicală a luat vedeta în urmă cu scurt timp

Publicat: 14 May. 2021, 15:15 Vedete

Mirela Vaida este una dintre cele mai apreciate prezenţe de pe micile ecrane. Vedeta impresionează ori de câte ori apare în faţa publicului său, însă recent celebra prezentatoare a dezvăluit că are câteva nemulţumiri legate de aspectul său fizic. Totodată, aceasta a anunţat că a luat o decizie radicală în legătură cu viaţa sa.

Mulţi se întreabă cum reuşeşte Mirela Vaida să se împartă între cariera sa şi viaţa de familie, iar pe lângă aceste lucruri să se şi menţină în formă. Pentru fanii săi, prezentatoarea este un exemplu de femeie, însă recent aceasta a dezvăluit că lucrurile nu sunt chiar aşa cum se văd din exterior.

Mai exact, prezentatoarea TV a dezvăluit că este nemulţumită din cauza faptului că s-a îngrăşat câteva kilograme, iar acum s-a pus serios pe slăbit. Mai mult, aceasta le-a arătat internauţilor ce exerciţii fizice face.

„ Vreau să vă spun că nu mă mai suportă cântarul”

Celebra prezentatoare a mai spus că este hotărâtă să dea jos 5 kilograme în doar două săptămâni.

„Gata cu binele! M-am apucat de treabă că se «îngrașă» gluma! De miercuri am început să fac sport acasă, cu copil, cățel, purcel. Știți cum e să nu ai pic de rezistență? Să nu mai poți nici să fugi de aici până la poartă că îți pierzi suflul? Am premieră la teatru în două săptămâni și nu mă încap rochiile. Plus că vin după o vacanță în care am mâncat!

Vreau să vă spun că nu mă mai suportă cântarul. Și ce face Mirela când nu se mai suportă? Păi ar trebui să nu mai mănânce așa de mult și să facă sport. Dar, cum nu are timp să meargă la sală, vine sala la ea. Așa că am chemat-o pe prietena mea, Kiki Constantinescu, antrenor personal, care trebuie să pună parul pe mine, că altfel nu merge.

M-am apucat de treaba! Vreau sa slabesc 5 kg in 2 saptamani! Oare pot?”a explicat Mirela Vaida.

 

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 14 May. 2021, 15:15 Vedete
Pe aceeași temă