Mirela Vaida, mesaj cu emoție de ziua lui Tudor, mezinul familiei: „În urmă cu 5 ani, într-o zi de 10 aprilie, venea pe lume un băiețel de nota 10!”

Publicat: 14 apr. 2024, 09:30 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Mirela Vaida, mesaj cu emoție de ziua lui Tudor, mezinul familiei. Mirela Vaida este o mamă cu adevărat împlinită, care a reușit să găsească echilibrul între viața de familie și carieră.

O fire tradiționalistă, prezentatoarea TV a știut dintotdeauna că își dorește o familie mare, iar astăzi se bucură alături de soțul ei de cei trei copii pe care îi au împreună: Carla (9 ani), Vladimir (7 ani) și Tudor (5 ani).

Tudor Ștefan este mezinul familiei și a apărut în viața lor în urmă cu exact 5 ani.

De atunci și până acum, doar timpul știe cum a zburat!

Mirela Vaida privește cu recunoștință către familia frumoasă de care se bucură în prezent și fiecare aniversare a copiilor, care îi amintește de comorile din viața ei.
Micuțul Tudor sau „Ciuci”, așa cum îl mai alintă mama, este astăzi sărbătoritul familiei, ocazie cu care vedeta de televiziune a surprins câteva fotografii emoționante alături de juniorii ei, dar a transmis și un mesaj pe măsură!

Fiul cel mic al Mirelei Vaida a împlinit 5 ani: „Nu-mi doresc decât atât, să fim toată viața cum suntem în poză!”

Mirela Vaida s-a fotografiat în grădina casei, înainte de a merge cu copiii la școală, într-o ipostază de familie plină de emoții. Vedeta zilei a fost, bineînțeles, juniorul Tudor, care a împlinit vârsta de 5 ani.

„În urmă cu 5 ani, în jur de ora 10 dimineața, într-o zi de 10 aprilie, venea pe lume un băiețel de nota 10!❤️🤗🙏 Tudor al meu, plin de veselie, de iubire, de „replici” neașteptate, de „joc scenic”, de umor.. Poza asta este făcută azi dimineață, înainte de a pleca copiii la școală! Nu-mi doresc decât atât: să fim toată viața cum suntem în poză: zâmbitori, sănătoși și împreună!🤗 La mulți ani, „Ciuci”! Te iubim infinit!🤗❤️ #mirelavaida #tudor #5ani #anniversary #family #momof3💗💙💙”, a transmis Mirela Vaida pe pagina ei de Facebook.

Postarea a strâns mii de apreciari, dar și comentarii, multe dintre acestea fiind urări de la mulți ani pentru juniorul Mirelei Vaida.

Publicat: 14 apr. 2024, 09:30 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×