Mirela Vaida a şocat audienţa! Prezentatoarea TV s-a lăsat fotografiată goală în cadă

Publicat: 02 Dec. 2019, 15:49 Vedete

Mirela Vaida s-a lăsat fotografiată în ipostaze incendiare. Prezentatoarea TV a fost surprinsă într-un moment de relaxare, într-o cadă plină de spumă.

Prezentatoarea tv a apărut așa cum fanii nu au mai văzut-o, iar fotografia publicată pe reţelele de socializare a strâns sute de aprecieri, în doar câteva minute.

Acoperită cu spumă și cu un pahar de vin în mână, Mirela Vaida nu a uitat să îi transmită un mesaj soacrei sale care nu se bucura în acele clipe de relaxare.

„Mă întreabă soacră-mea de ce dă ea cu aspiratorul!.. 🙄 Păi… pentru că nu încăpem amândouă în cadă… Oricât de mult mi-aă dori! 🤭🙈😜💖”, a scris Mirela Vaida, pe Instagram.

Mirela Vaida, în „război”, cu soacra

În urmă cu ceva timp, cele două au dat startul unor discuţii în mediul online, spre amuzamentul fanilor vedetei.

„Scrie şi mă face de râs, dă din casă. Tiţa înfluenceriţa face nişte mâncăruri foarte bune, de astea ardeleneşti, bagă şuncă, brânză, cârnaţi, spaima colesterolului, murături, cum se face. Îmi face curat, are grijă de copilul cel mic. Este un ajutor de nădejde, avem doar o lună împreună, întrebaţi-mă peste şase luni cum mai este. Mi-a spus să-i spun dacă nu-mi convine ceva la ea. A zis că nu vrea să fie persoană publică”, a spus Mirela Vaida la Antena Stars.

Publicat: 02 Dec. 2019, 15:49 Vedete
Pe aceeași temă