Mirela Boureanu Vaida revine in televiziune. Ce emisiune va prezenta incepand cu 4 martie, la Antena 1

Publicat: 20 Feb. 2017, 15:06 Vedete
Mirela Boureanu Vaida revine in televiziune. Ce emisiune va prezenta incepand cu 4 martie, la Antena 1
Mirela Boureanu Vaida
Mirela Boureanu Vaida

Fosta prezentatoare a reality-show-ului matrimonial ”Mireasa pentru fiul”, Mirela Boureanu Vaida, revine la Antena 1.

Mirela le da intalnire telespectatorilor in fata micilor ecrane cu o editie speciala a emisiunii „2k1”,, difuzata de sambata, 4 martie, incepand cu ora 17:00.

Din 6 martie, de luni până vineri, de la ora 14:00, trei cupluri vor intra în competiţie pentru a demonstra că sunt „2k1”, pentru a-şi arăta unul altuia cât de bine se cunosc sau nu, iar sâmbăta, începând cu ora 17:00, Mirela aduce în casele românilor o ediţie specială „2k1”, în care vedete din showbiz îşi vor „testa” partenerii. „Participanţii sunt foarte diferiţi şi competitivi, oameni haioşi şi foarte interesanţi ca varietate de caractere şi temperamente, care vor da culoare, dinamism şi ritm întregii emisiuni”, mărturiseşte Mirela.

Sub stricta supraveghere a Mirelei, cuplurile vor trebui să răspundă la întrebări dintre cele mai diverse, inspirate din poveştile lor, ca de exemplu nunta, bugetul familiei sau începutul relaţiei, dar şi să treacă prin tot felul de probe contra cronometru. Cuplul câştigător al fiecărei zile va avea ocazia ca, pe lângă premiile zilnice puse în joc, să meargă mai departe în concurs, putând opta să reintre în competiţie oricând pe parcursul acelui sezon. Norocoşii care îşi vor adjudeca în palmares cinci ediţii câştigate vor primi un premiu suplimentar pe măsură – o vacanţă de o săptămână într-o destinaţie romantică.

Formatul, de tip quiz-show matrimonial, le va oferi atât concurenţilor, cupluri cu vârste cuprinse între 18 şi 65 de ani, cât şi telespectatorilor, prilejul de a-şi testa relaţia de cuplu, de a vedea cât de bine se cunosc, dar şi pretextul pentru a se detaşa de grijile zilnice şi a-şi oferi o doză de distracţie pe cinste.

Publicat: 20 Feb. 2017, 15:06 Vedete
Pe aceeași temă