S-a casatorit cu alesul inimii sale, dar soarta nu a iertat-o! Ce a patit aceasta femeie la cateva zile de la nunta. Dureros!

Publicat: 10 iul. 2018, 21:00 Autor: Echipa Ciao.ro Life

Cei doi au aranjat totul pentru nunta cu doar 8 ore inainte de a afla ca zilele ei de viata au ramas foarte putine.

Mireasa curajoasa care a vrut sa-si implineasca visul. Samantha Smith, in varsta de 42 de ani, s-a casatorit cu iubirea vietii sale chiar inainte de a muri de cancer. Samantha era foarte slabita si de abia a putut ajunge sa spuna „Da” la altar sotului sau, Mark.

„Ea s-a straduit sa mearga catre mine spre altar, dar cumva si-a putut gasi putere pentru a se ridica din scaun si a merge cativa pasi catre mine”, a spus Mark, sotul Samanthei.

Cuplul din Penicuik, Midlothian, si-a adunat familia, prietenii si cateva asistente medicale, au luat rochia de mireasa, inelele, tortul si decoratiunile pentru ceremonie si au organizat imediat nunta.

Mireasa curajoasa care a vrut sa-si implineasca visul

S-a casatorit cu alesul inimii sale, dar soarta nu a iertat-o! Ce a patit aceasta femeie la cateva zile de la nunta. Dureros!„Stim ca timpul zboara si casatoria a fost prioritatea noastra. Eram ingrijorati ca totul sa nu fie gata asa de repede. Nu credeam ca e posibil sa terminam totul in asa de putin timp, dar, cumva, toate au venit pe rand.

Poate nu am avut cea mai durabila viata de casnicie ca altii, dar sunt foarte mandru sa o numesc pe Samantha sotia mea. O sa fiu mereu recunoscator pentru faptul ca a venit in viata mea. A fost cel mai bun prieten al meu si sufletul meu pereche”, a spus Mark, citat de mirror.co.uk.

S-a casatorit cu alesul inimii sale, dar soarta nu a iertat-o! Ce a patit aceasta femeie la cateva zile de la nunta. Dureros!Ceremonia a avut loc intr-un spatiu special decorat la spitalul Marie Curie, in Edinburgh, pe 12 iunie.  „Totul a fost organizat pe fuga. Noi nu am fi putut reusi fara ajutorul atator oameni minunati.

Samantha a vrut o rochie perfecta si, cu ajutorul unui model, a vazut foarte multe optiuni. Din fericire, rochia pe care o voia era in stoc si pe marimea ei, asa ca totul a mers struna.”

Publicat: 10 iul. 2018, 21:00 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Pe aceeași temă