Mircea Radu a fost numit consilier al șefei TVR! Ce atribuții va avea

Publicat: 30 Jan. 2020, 15:01 Vedete

Mircea Radu a fost unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de televiziune din istoria TV a României.

Bărbatul a avut o emisiune celebră, ”Din dragoste”, iar de atunci și-a câștigat notorietatea în televiziunea din România.

Apoi, el a lucrat și la TVR, fiind gazda unor emisiune ca: ”Telejurnal”, ”ÎnTrecerea anilor”, ”Femei de 10, Bărbați de 10”. Apoi, el a plecat în 2017 de la ei și a lucrat la Antena 1, fiind prezentatorul emisiunii ”Ie, Românie”.

Mircea Radu s-a întors în sânul TVR și prezintă în fiecare luni, de la ora 22:00, ”Down the Road: Aventura”.

Mircea Radu a fost numit consilier al șefei TVR. Care sunt atribuțiile prezentatorului TV

Mircea Radu trebuie să se ocupe acum și de proiecte editoriale și de imagine ale televiziunii publice.

„Mi s-au dat nişte emisiuni, vreo cinci, care sunt pe post, să mă uit şi să îmi spun părerea despre ele. Să mă uit la o emisiune în ansamblul ei, dar şi în detaliu. Adică de la pachetul grafic şi decor, până la prezentatori, la ţinuta lor, la prezenţă, la formatul emisiei, ce este bun şi ce ar putea fi îmbunătăţit.

Ce înţeleg eu că trebuie să fac şi de ce am acceptat: să primesc informaţii, să le înţeleg, să evaluez nevoile TVR, pentru a îndruma în vederea obţinerii unor rezultate de comun acord stabilite. Să apreciez care sunt punctele forte şi provocările”, a spus Mircea Radu pentru Pagina de Media.

”Pun umărul la construirea unei imagini care să transmită încredere, profesionalism și succes.

Sunt probleme cu imaginea de 15 ani, nu de acum.

Din poziția mea de consilier nu am cum să iau măsuri. Doar analizez, în baza a 25 de ani de performanță, am discernământ să analizez o situație și să concluzionez. Asta e tot ce pot să fac”, a continuat Mircea Radu.

Publicat: 30 Jan. 2020, 15:01 Vedete
Pe aceeași temă