Mircea Badea, poveste șocantă din copilărie. Cum a reușit prezentatorul TV să își enerveze un profesor: ”Curgea pe mine sânge, pe masă”

Publicat: 07 Jul. 2020, 15:12 Vedete
Mircea Badea, poveste șocantă din copilărie. Cum a reușit prezentatorul TV să își enerveze un profesor: ”Curgea pe mine sânge, pe masă”

Mircea Badea este unul dintre cei mai nonconformiști prezentatori de la noi din țară. În copilărie, acesta a recunoscut că nu a fost ușă de biserică, ba mai mult decât atât celebrul realizator TV și-a amintit de modul uluitor în care a reușit să fenteze examenul de Bacalaureat, pe vremea când era elev.

În cadrul emisiunii „Sinteza Zilei” acolo unde a fost invitat alături de Selly pentru a discuta pe tema examenului de Bacalauret de anul acesta, Mircea Badea și-a amintit de propriile năbădăi din timpul școlii.

Mircea Badea a fentat examenul de Bacalaureat

În ziua respectivă, povestește prezentatorul TV nu a avut prea multă inspirație să scrie și nici nu a putut să se inspire de la un alt coleg, așa că s-a gândit la o soluție pentru a scăpa de examen.

Atunci când profesorul supraveghetor i-a spus că dacă pleacă acum, va mai da examenul abia în toamnă, Mircea Badea a găsit o soluție incredibilă: s-a lovit în nas și, plin de sânge, a ajuns la cabinetul medical.

„La un moment dat profesorul se întoarce la mine. Mă, nene, și mi-am dat un pumn în nas. Mamă, am zis că îmi dau lacrimile, dar îmi dăduse sângele. Mă apucaseră un car de … nervi, mă uitam la ăla și-l uram”, a povestit Badea.

„Curgea pe mine sânge, pe masă și după aia m-am relaxat. Când se întoarce ăla cu fața începe să țipe: – Aaaa, ce s-a întâmplat. Du-te la cabinetul medical! -Păi, domn’ profesor, și examenul? -Lasă examenul, du-te, îl dai data viitoare”, a mai povestit prezentatorul TV.

Ce note a luat Mircea Badea la BAC

Mircea Badea a luat nota 10 la materii precum Limba și literatura română, Matematică, dar și la Sport. Totuși, a întâmpinat dificultăți la folosofie, unde a luat nota 7, însă în urma contestației făcute nota finală a fost 6.

Media totală ar fi fost de 8.99.

”Prietene, bine că l-am dat, bine că l-am luat. Era cât pe ce să-l iau cu mult, doar că l-am luat cu puțin. Pe vremea mea erau cinci probe. Am luat 10 la sport, matematică, română. Și am dat la filosofie și mi-a picat Heraclit. Și am luat 7. Și am făcut contestație, mi s-a admis și am luat 6. Am avut nota totală 8.99”, a declarat Mircea Badea.

Publicat: 07 Jul. 2020, 15:12 Vedete
Pe aceeași temă