Mircea Badea, declaraţie şocantă! Prezentatorul TV a fost arestat: „După interogatoriu mi-au luat ADN-ul”

Publicat: 04 iun. 2021, 10:08 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Mircea Badea, declaraţie şocantă! Prezentatorul TV a fost arestat: „După interogatoriu mi-au luat ADN-ul”

Mircea Badea a făcut declaraţii şocante! În emisiunea pe care acesta o prezintă, „În gura presei”, a dezvăluit cum a ajuns să fie arestat în Anglia, în urmă cu mai mulți ani.

Nimeni nu se aştepta la acest lucru. Într-un moment de sinceritate, Mircea Badea a mărturisit cum a fost ridicat de trupele de intervenție, în urma unei erori. Mai mult, se pare că din această cauză, vedeta s-a confruntat mult timp după acest episod, cu probleme când ajungea în aeroporturile din Marea Britanie.

„Mie mi-au luat ADN-ul la un moment dat. Vă spun, așa, pe scurt: pe mine m-au arestat odată în Anglia. Nu am povestit niciodată asta, nu e nimic teribil. A venit SWAT Team să mă aresteze și în vreo 12 ore s-a lămurit situația și cu aceeași mașină m-au dus înapoi în aeroport.

După interogatoriu mi-au luat ADN-ul și a venit un cetățean cu trusă specială. Îți bagă pe interiorul obrazului un fel de periuță cu care te râcâie un pic. Adică nu se ia așa pur și simplu. Nu, tăticule! Deschizi gura și, pe interiorul obrazului, îți ia cu o periuță aspră.

Ca să nu fie teorii ale conspirației: a fost o greșeală de eroare toată treaba din Anglia, dar s-a întâmplat dintr-o eroare la care eu am avut o contribuție semnificativă. E spectaculos în sine, dar neimportant. După aia, de câte ori mă duceam la Londra, chit că era escală în Londra pentru că mergeam în SUA sau mă înorceam din SUA, toți din delegația în care eram râdeau că ziceau că iar ajung la pașapoarte…”, a povestit Mircea Badea.

Ce note a luat Mircea Badea la BAC

Mircea Badea s-a descurcat destul de bine la examenul maturităţii. Celebrul prezentator TV a luat nota 10 la materii precum Limba și literatura română, Matematică, dar și la Sport. Totuși, a întâmpinat dificultăți la folosofie, unde a luat nota 7, însă în urma contestației făcute nota finală a fost 6.

Media totală ar fi fost de 8.99.

”Prietene, bine că l-am dat, bine că l-am luat. Era cât pe ce să-l iau cu mult, doar că l-am luat cu puțin. Pe vremea mea erau cinci probe. Am luat 10 la sport, matematică, română. Și am dat la filosofie și mi-a picat Heraclit. Și am luat 7. Și am făcut contestație, mi s-a admis și am luat 6. Am avut nota totală 8.99”, a declarat Mircea Badea.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

 

Publicat: 04 iun. 2021, 10:08 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă