Mirabela Dauer: ”Tragedia vieții este că îmbătrânim prea repede”

Publicat: 21 iun. 2021, 09:48 Autor: Andreea Voicu Vedete

Mirabela Dauer a știut întotdeauna cum să ajungă la sufletele oamenilor prin muzica pe care o face. Ajunsă la vârsta de 73 de ani, artista din vechea generație a știut cum să se bucure de viață!

Viața îți oferă și surprize și bucurii, iar Mirabela Dauer, artista din vechea genrație, a șitut cum să profite de fiecare moment frumos care i-a fost oferit. Pe rețelele de socializare, Mirabela Dauer a scris un mesj prin care mărturisește faptul că oamenii îmbătrânesc mult prea repede, asemănând acest lucru cu ”tragedia vieții”, iar când vine vorba despre înțelepciune, aceasta este dobândită la o vârstă înaintată.

„Dacă aș putea să mă întâlnesc cu tinerețea, nu i-aș reproșa nimic, doar aș ruga-o să mă ierte pentru toate clipele pe care nu le-am trăit. Tragedia vieții este că îmbătrânim prea repede și devenim înțelepți prea târziu”, este mesajul postat de artistă pe contul de Instagram.

Ce pensie are Mirabela Dauer după 58 de ani de muncă

Mirabela Dauer a ajuns la vârsta de 73 de ani și se poate mândri cu zeci de ani de carieră: cântăreața are 58 de ani de muncă! Însă, artista nu se poate lăuda cu o pensie prea mare, căci nici măcar o mie de lei nu încasa lunar în urmă cu ceva timp. Mirabela Dauer avea o pensie de 760 de lei, așa cum declara în trecut, însă mărturisea la momentul respectiv că nu se plânge deloc.

„760 de lei este pensia mea, dar nu mă plâng. Nu e normal, dar nu am ce face. Sunt la ţară bătrâni care au 100 de lei. M-am născut în ţara asta, iubesc România, dar păcat că este locuită”, spunea Mirabela Dauer în urmă cu ceva timp despre câți bani încasează lunar din pensie.

După ceva timp, Mirabelei Dauer i-a crescut pensie, ajungând la o sumă lunară de aproximativ 1300 de lei, arată Cancan.

„Am avut o pensie de doi bani, dar domnul Ponta – mă rog în fiecare zi pentru sănătatea lui – este singurul care s-a gândit la artiști și ne-a ridicat pensia. Datorită acestei pensii de merit, am putut să îmi plătesc spitalul. Nu este imensă, nu o car cu sacul, dar datorită acestei pensii eu am putut să plătesc analizele. Îi mulțumesc dimineața, la prânz și seara pentru că am putut fără să cerșesc!”, a spus Mirabela Dauer.

sursă foto: arhivă Ciao / capturi video Youtube

Publicat: 21 iun. 2021, 09:48 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă