Minodora s-a operat de urgență! Cum se simte celebra artistă

Publicat: 26 Jan. 2021, 15:45 Vedete

Minodora și-a surprins fanii după ce a anunțat pe rețelele de socializare faptul că a fost supusă unei intervenții chirurgicale complexe, iar în aceste momente este în refacere. Artista  a ținut totodată să le mulțumească celor care au susținut-o în această perioadă.

De-a lungul timpului, artista a avut mai multe probleme cu greutatea, iar din acest motiv a fost nevoită să se opreze la col pentru a scăpa de aceste greutăți.

Pe contul său de socializare, Minodora a anunțat că în aceste momente este acasă și se reface, iar intervenția chirurgicală a decurs perfect.

„Iubiților, mulțumesc din suflet pentru grijă! Sunt bine după intervenția chirurgicală pe care am avut-o!!! Sunt acasă, este totul ok, nu este ușor însă sunt puternică, nu mor caii când vor câinii. Nu ne lăsăm cu una cu două”, a scris Minodora pe Facebook.

Cu ce se ocupă Minodora pe timpul pandemiei

Cântăreața se laudă cu un talent pe care puțini știau că aceasta îl are. Minodora creează decorațiuni unice cu multă pasiune și dăruire. Vedeta își dedică ore bune din zi pentru a lucra la decorațiunile speciale și chiar s-a gândit să facă mai multe modele pentru vânzare.

„Când termin un ornament, și iese ața cum îmi doresc, îmi vine să plâng. Eu cam înșel ața, de fiecare dată când îmi place vreun ornament, îmi fac și eu unul la fel. Stau câte 4-5-6 ore să îmi comand tot ce am nevoie. Mă gândeam să fac cîte 20 de bucați lunar și să le vând”, a dezvăluit artista în cadrul unei emisiuni TV.

Cum a slăbit Minodora

”Dragele mele doamne, m-ați întrebat în comentariile voastre, chiar și în privat, cum am reușit să slăbesc. O să vă spun povestea pe scurt! În Ianuarie 2017, mi-am făcut operație la stomac, de micșorare a stomacului. Am reușit să slăbesc cu ajutorul operației, în jur de 20 de kg, după care mâncând puțin, pentru că nu poți datorita operației, însă, foarte foarte des, am început să mă îngraș, vreo 8 kilograme. Nu mi-a convenit deloc! De anul trecut, am trecut la dietă. Vă arăt și niște poze de anul trecut, din cadrul emisiuni ”La Măruță”, era 14 Februarie de Ziua Îndrăgostiților!”, a dezvăluit artista.

De asemenea, Minodora a mai povestit că este și mare pofticioasă: ”Mâncam prin benzinării, luam anticoncepționale, m-am îngrășat de la ele vreo 15 kg, plus vreo 20, de la mâncare. M-am complăcut ani de zile. Sunt mâncăcioasă, pofticioasă, gătesc, am avut și 98 de kilograme, cel mai mult. Dar nu am fost niciodată vreo slăbuță, am fost un pic mai robustă”, potrivit Click!.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 26 Jan. 2021, 15:45 Vedete
Pe aceeași temă