Super-telenovelă de oraș! Milionarul din spatele lui Nicușor Dan și-a părăsit soția pentru o influenceriță!

Publicat: 02 feb. 2020, 21:36 Autor: Maria Apostol Vedete

Vă amintiți de actorul Matthew McConaughey, când a jucat rolul unui broker de succes, în ”Lupul de pe Wall-Street”? Ei bine, personajul acestei dezvăluiri pe care o veți regăsi mai jos, aflată în exclusivitate de CIAO.RO, îl are protagonist pe un milionar român care nu doar că seamănă extrem de bine cu celebrul actor, dar are și cam același domeniu de interes. Cât și o mare slăbiciune: o ispită care i-a pus cruce mariajului! 

În România există foarte puțini milionari care își doresc să rămână low-profile, iar unul dintre ei este omul din umbra lui Nicușor Dan, implicit al partidului USR.

Putem spune că este un milionar atipic, și nu doar pentru că aparițiile sale publice se pot număra pe degetele de la o mână, ci și pentru că este pasionat de alte finețuri, față de ce observăm prin alte curți.

La o privire rapidă pe pagina sa de Facebook se vede de pe Lună cât de vehement îl sprijină pe Nicușor Dan.

Ca să nu mai vorbim că-i distribuie conștiincios postările candidatului la Primăria Capitalei, îl numește „genul meu de tip” („my kind of guy”), fie îi admiră la scenă deschisă tenacitatea („Tenacity is the greatest of political characteristics”).

Eu sunt ceea ce se cheamă bancher de investiții. Lucrez în finanțe de 20 de ani. Nu mi-am dorit să fiu politician, dar am considerat tot timpul că orice om are o datorie civică, de a se implica și de a face ceva atunci când poate. Eu, până să apară Nicușor, nu îmi găsisem o cauză sau o direcție în care să-mi investesc timpul și resursele”, a admis milionarul pentru vice.com, într-unul dintre puținele interviuri pe care le-a acordat.

CIAO.RO a aflat că viața lui este mai interesantă decât lasă el să se vadă și, ca orice om, are și slăbiciuni. Sursele noastre, demne de mare încredere, ne-au dezvăluit că milionarul din spatele lui Nicușor Dan și-a lăsat soția pentru o stilistă din România, celebră în online.

Pentru că dragostea a fost atât de mare, cei doi nu au mai pierdut timp cu tatonări, și au trecut direct la fapte. Influencerița, putem să-i spunem așa, s-a mutat deja în casa lui din centrul Capitalei, iar de-atunci milionarul este numai un zâmbet.

 

 

 

a

Publicat: 02 feb. 2020, 21:36 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă
×