Mike Godoroja, aplaudat la scenă deschisă de sute de spectatori, în cadrul turneului său național

Publicat: 04 iun. 2024, 19:58 Autor: ileana.ghinea Arhiva
Mike Godoroja, aplaudat la scenă deschisă de sute de spectatori, în cadrul turneului său național

Mike Godoroja & Blue Spirit își bucură fanii, chiar în aceste zile, cu prestații de excepție în cadrul turneului său național, care a pornit pe 9 mai din Râmnicu Vâlcea. Sute de oameni, fani ai genului, iubitori ai muzicii de calitate, ajung în fiecare locație anunțată ca fiind gazdă pentru legendarul artist. Bucuria revederii este imensă, și de o parte și de cealaltă, iar ropotele de aplauze pe care le primește artistul din partea sutelor de admiratori pe care îi are în față, de fiecare dată, reprezintă mai mult decât un „De ce” pentru a merge mai departe.

 

„Sunt recunoscător pentru ce mi se întâmplă, pentru oamenii care-mi ascultă muzica și, mai mult decât atât, pentru bucuria pe care simt că o trăiesc când le cânt. Am mai bine de 25 de ani de carieră, cu sute de concerte, zeci de turnee și, de fiecare dată, simt emoție brută atunci când îmi primesc recompensele emoționale de la iubitorii muzicii mele.”, declară Mike Godoroja.

Mâine, 5 iunie, începând cu ora 18:00, artistul va concerta în Orăștie, pe scena montată în Piața Victoriei din oraș.

Turneul Național pe care îl desfășoară Mike Godoroja & Blue Spirit se încheie pe 29 noiembrie, cu o reprezentație de excepție la Arenele Romane Indoor, în București. Pe parcursul celor 5 luni de turneu, Mike Godoroja & Blue Spirit vizitează 22 de orașe unde spun, pe versuri și muzică, povestea frumoasă a celei mai recente opere ale artistului. Biletele pentru concertul 100% LIVE pot fi achiziționate de pe ambilet.ro, iar programul complet al turneului este disponibil pe pagina de Facebook a artistului (https://www.facebook.com/MIKEGODOROJA/posts/pfbid0PtaLuy6KcsEkaB8WvbE2BTncDytzKqkVbtYpFqoaG41nVDZQB4J7xTxroGbj9YmBl)

„Trăiesc cu emoție și recunoștință ceea ce voi avea ocazia să experimentez anul acesta, din punct de vedere profesional. Abia aștept să aduc în fața publicului meu bucuria acestui album „Viață – Iubire. Armonie. Zbor” și tot ceea ce presupune existența lui în bogăția mea existențială.”, declară Mike Godoroja.

 

Spectacolul de lansare a albumului trilogie Viață – Iubire. Armonie. Zbor este în sine o multiplă provocare, pe deoparte este o invitație pentru public de a cunoaște o zonă muzicală extrem de specială art rock, din care fac parte nume  inspiratoare celebre cum ar fi Peter Gabriel, Pink Floyd, formația Sfinx din România și așa mai departe. Muzica pe care Mike Godoroja o va transpune scenic se așează pe teritorii variate stilistice de la rock la blues, de la sol la folk și chiar muzică progresivă . Va folosi instrumente care unele dintre ele sunt o noutate în România cum ar fi Hurdy Gurdy, cigar box guitar, Autoharp guitar sau sintetizatoare neobișnuite de la cele clasice moog până la fantasticele digitale touch screen .
La fiecare spectacol va fi o expoziție foto cu cele mai frumoase momente surprinse în Booklet-ul vinilului, de asemenea stand de prezentare a pachetului de viniluri, tricouri, carte.
Împreună cu această colecție de viniluri se va lansa și volumul de poeme semnat de către Mike Godoroja cu același titlu „Viață”, cuprinzând strădania artistului de aproape cinci ani de zile strânsă într-o carte ilustrată grafic de către artistul vizual Codrin Cardu.

Publicat: 04 iun. 2024, 19:58 Autor: ileana.ghinea Arhiva
Pe aceeași temă
×