Mihai Morar și-a pus sufletul pe tavă: „Mă simt binecuvântat că fiecare zi vine cu o veste bună!”

Publicat: 19 Dec. 2019, 09:36 Vedete
Mihai Morar și-a pus sufletul pe tavă: „Mă simt binecuvântat că fiecare zi vine cu o veste bună!”

Profund impresionat de poveștile tulburătoare pe care le descoperă în Orașul Faptelor Bune, Mihai Morar a făcut o declarație atât de personală în direct la Radio ZU, cum rar se întâmplă.

„Când am aflat că soția mea este însărcinată cu cea de a treia fiică, era exact anul trecut pe vremea asta, eram tot în casa Orașul Faptelor Bune și vorbeam despre cazurile copiilor de anul trecut.

Nu știu dacă este un moment mai bun sau mai nepotrivit să afli că vei deveni tată din nou, după atâta timp, mai ales că nu mă așteptam. Nu mă așteptam să mai primim un copil în familia noastră, deși am fost extraordinar de fericit.

Dar, să primești vestea asta, atunci când tu vorbești despre toate nenorocirile pe care Universul le trimite celor mai nevinovați dintre oameni, este… Toată teama asta, frica asta din toate poveștile auzite, m-a cuprins pe tot timpul sarcinii.

A fost… Știi foarte bine! Un părinte are un milion de gânduri, eu aveam toate filmele din Orașul Faptelor Bune, care m-au purtat chiar și în timpul nașterii, și în primele luni. Și acum, de fiecare dată când mă uit la Roua îi studiez toate reacțiile.

Credeți-mă, mă consider binecuvântat, nu neaparăt, pentru că am primit un copil în familia noastra după 10 ani jumătate, mă consider binecuvântat că fiecare zi îmi aduce o veste bună. Mă bucur de prezentul acesta, cum n-am știut poate să mă bucur atunci când am devenit prima dată tată. Poate acesta este semnul și rostul cu care a venit Roua în viața mea”, a declarat tatăl Mihai Morar.

Aceasta nu este singura declarație impresionantă pe care i-o face omul de radio mezinei lui. „Roua, ești binecuvântare.

Îți mulțumim. Cu dragoste, Mara, Cezara, Gabriela, Mihai”, scria vedeta pe contul de Facebook în ziua botezului celei mici.

Mihai Morar are trei fetițe

Vedeta TV și om de radio, Mihai Morar este, înainte de orice, tatăl Marei, al Cezarei și, de jumătate de an, al Rouăi. În aceste zile, așa cum face de 4 ani deja, Mihai Morar împreună cu toți colegii de la Radio ZU, se mută într-o casă de sticlă și pornesc un maraton de 7 zile și 7 nopți de fapte bune.

Pentru prima dată, anul acesta, Orașul Faptelor Bune s-a deschis la Oradea, în inima Târgului de Crăciun din oraș.

Publicat: 19 Dec. 2019, 09:36 Vedete
Pe aceeași temă