Mihai Morar, RADIOAVENTURA ZIUA 4: „Nu ne-a avertizat nimeni când am plecat în Turul României cu #AutorulotaZU că această campanie de radio va avea un puternic impact emoțional!”

Publicat: 22 iul. 2021, 12:28 Autor: ileana.ghinea News
Mihai Morar, RADIOAVENTURA ZIUA 4:  „Nu ne-a avertizat nimeni când am plecat în Turul României cu #AutorulotaZU că această campanie de radio va avea un puternic impact emoțional!”

În această RADIOAVENTURĂ, Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma Ștefan, Tea Teodorescu au plăcuta misiune de a dat piept cu emoția la cele mai înalte cote. Cumva, această mărturisire vine din interiorul echipei Radio ZU care, zilele acestea, face Turul României cu Autorulota ZU.

 „Nu ne-a avertizat nimeni când am plecat în Turul României cu #AutorulotaZU că această campanie de radio va avea un puternic impact emoțional. Noi doar am vrut să facem radio din mers, radio de oriunde, radio de peste tot. Dar nu știam că vouă, la fel ca nouă, vă curge radio prin sânge. Că aveți, la fel ca noi, grupa de sânge ZU. Mulțumim România pentru reîntâlnire.

Azi, la Piatra Neamț, a fost masiv… precum Ceahlăul. Ne-am urcat în autorulotă și continuăm călătoria. Din Moldova, trecem munții, ne unim cu Ardealul. Mâine dimineață, strigăm tare la radio “Servus, Cluj!”. @radiozuoficial #RADIOAVENTURA #Ziua4.”, a scris Mihai Morar pe contul său de Instagram la plecarea din Piatra Neamț.

După un matinal de excepție în orașul de la poalele Ceahlăului, cea mai tare echipă radio s-a așezat la drum și a plecat înspre Cluj, orașul următorului matinal, cel de joi dimineață, în a cincea zi de caravană.

Urmărește Morning ZU

ZU face vara asta ce n-a avut nimeni curaj: radio din autorulotă, în fiecare dimineață, live din alt oraș!

„Radio ZU se pregătește de un nou record. Hai alături de noi să urmărești cea mai tare experiență la care vei fi supus 2 săptămâni, hai să fim împreună.”, îi îndeamnă Daniel Buzdugan pe ascultători.

 RADIOAVENTURA este un roadtrip susținut de RT TAX – consiliere în rambursarea taxelor din străinătate ( RT TAX – pentru românii care lucrează în străinătate / RT TAX – în sprijinul românilor care lucrează în străinăte).  Fondată în anul 2000, RT TAX a devenit o companie de top în recuperarea taxelor. În cei 20 ani de activitate, RT TAX a format o rețea de peste 400 de parteneri din întreaga lume. Din portofoliu RT TAX fac parte peste 250 000 de clienți mulțumiți și acest număr crește rapid în fiecare an. „Suntem într-o creștere constantă și, prin urmare, astăzi clienților noștri li se oferă servicii de rambursare a taxelor din 9 țări.”, declară reprezentanții companiei.

Campania de radio organizată de Radio ZU și susținută de RT TAX va putea fi urmărită live pe platformele Radio ZU (Facebook, Youtube, Visual Radio). De asemenea, cele mai frumoase imagini, dar și cele mai interesante materiale video se vor regăsi pe paginile de social media ale Radio ZU (Facebook și Instagram).

„RADIOAVENTURA, Turul României cu Autorulota ZU” este un eveniment organizat în conformitate cu toate regulile privind prevenirea și controlul transmiterii infecției SARS-COV-2 în contextul pandemiei de COVID-19.

Publicat: 22 iul. 2021, 12:28 Autor: ileana.ghinea News
Pe aceeași temă