Mihai Morar, profund emoționat de mesajul unei fetițe de 10 ani. Ce s-a întâmplat

Publicat: 08 Apr. 2020, 15:23 Vedete
Mihai Morar, profund emoționat de mesajul unei fetițe de 10 ani. Ce s-a întâmplat

Mihai Morar este, de departe, una dintre persoanele publice de la noi care trăiește din și pentru emoție.

De la numele business-ului pe care-l are, până la textele pe care le scrie pe conturile de social media, DJ-ul și-a obișnuit publicul deja cu aceste mesaje pentru suflet. Și, pentru că ce ești atragi, nu o dată i s-a întâmplat să primească mesaje de la ascultători fix în tonul pe care el în promovează.

Mihai Morar, profund emoționat de mesajul unei fetițe de 10 ani. Ce s-a întâmplat cu fetița?

Zilele trecute, în direct în matinalul de radio pe care-l prezintă alături de Daniel Buzdugan, vedeta a fost emoționată până la lacrimi de mesajul unei fetițe de 10 ani, fetiță care și-a serbat ziua de naștere în carantină. Copila a scris o scrisoare pentru COVID-19.

Mesajul sună așa:

Cu siguranță, tatăl Mihai Morar a fost direct impactat de mesajul copilei de 10 ani. Vedeta TV este mândrul tătic al Marei și Cezarei, gemenele de 11 ani, și al Rouăi, mezina familiei care are aproape 9 luni.

„Am 3 copii cu 2 femei. Asta e povestea mea adevărată. Eu știu să fac fete. Atât. Singurul meu merit e cel genetic. (…) Pentru că până la naștere, Roua a fost în placenta primei mame. Dar și în mâinile celei de a doua mame. Ea e Claudia Sai (n.red. medicul ginecolog care i-a urmărit sarcinile soției, Gabriela). Și Roua e cea de-a treia minune cu numele Morar pe care a adus-o pe lume”, frumos declara Mihai Morar la puțin timp după ce i s-a născut cea de-a treia fetiță.

Publicat: 08 Apr. 2020, 15:23 Vedete
Pe aceeași temă