Mihai Morar: „Nici nu știm ce e mai mare în Sibiu: Piața sau dragostea vostră față de ZU!”

Publicat: 29 iul. 2021, 14:19 Autor: ileana.ghinea News
Mihai Morar: „Nici nu știm ce e mai mare în Sibiu: Piața sau dragostea vostră față de ZU!”

„Bună dimineața, România! Bună dimineața, oameni ZU! Deschidem microfoanele și hai „să pornim motoarele”! Buzdu, Emma, Morar și Tea dau startul unei noi ediții de #MorningZU în RADIOAVENTURA.”, mesaj de start al încă unei minunate zi în cea mai mare campanie radio din aceasta vară. Ziua cu numărul 10 i-a găsit pe ZUper matinali fix în mijlocul Sibiului, în Piața Mare, loc care s-a dovedit a fi prea mic pentru toți cei care au declarat că au „grupa de sânge ZU”.

Sigur, această experiență trăită în inima Ardealului „s-a așezat” perfect în bagajul strâns în cei peste 2000 de kilometri pe care i-au parcurs deja, prin locuri și printre oameni care au demonstrat bucuria întâlnirii cu ZU.

După startul de la 07:00, puțin după ora 10:00, Buzdu, Morar, Emma și Tea și-au luat „La Revedere” de la Sibiu pentru a pleca către următoarea destinație: Brașov.

„Mulțumim, Sibiu! Ne-ați dat o super stare și o super energie ca să continuăm încă 5 zile de RADIOAVENTURA. Nici nu știm ce e mai mare în Sibiu: Piața sau dragostea vostră față de ZU. Piața asta este prea mică pentru Forza ZU”, a declarat Mihai Morar la finalul matinalului transmis în Piața Mare din Sibiu.

STARTUL celei mai mari campanii de radio organizată în vara aceasta s-a dat duminică (18 iulie) în jurul orei 16.00. După o intervenție difuzată live pe toate canalele Radio ZU (radiozu.ro/live, Facebook, Youtube) în care Buzdu, Morar, Emma și Tea au făcut turul AUTORULOTEI ZU (casa lor pentru următoarele 2 săptămâni), DJ-ii au pornit în aventura „verii lor”.

Cu toții putem fi parte din aventura pe care ne-o propune Radio ZU. Haide să urmărim împreună RADIOAVENTURA. Turul României cu AUTORULOTA ZU. 2 săptămâni, 3000 de kilometri. Live 24/24. Cele mai frumoase apusuri, cele mai intense emoții, cele mai calde răsărituri și cele mai puternice amintiri pot fi fi apreciate pe contul de Instagram Radio ZU.

RADIOAVENTURA este un roadtrip susținut de RT TAX – consiliere în rambursarea taxelor din străinătate ( RT TAX – pentru românii care lucrează în străinătate / RT TAX – în sprijinul românilor care lucrează în străinăte).  Fondată în anul 2000, RT TAX a devenit o companie de top în recuperarea taxelor. În cei 20 ani de activitate, RT TAX a format o rețea de peste 400 de parteneri din întreaga lume. Din portofoliu RT TAX fac parte peste 250 000 de clienți mulțumiți și acest număr crește rapid în fiecare an. „Suntem într-o creștere constantă și, prin urmare, astăzi clienților noștri li se oferă servicii de rambursare a taxelor din 9 țări.”, declară reprezentanții companiei.

Campania de radio organizată de Radio ZU și susținută de RT TAX va putea fi urmărită live pe platformele Radio ZU (Facebook, Youtube, Visual Radio) și pe ZU TV. De asemenea, cele mai frumoase imagini, dar și cele mai interesante materiale video se vor regăsi pe paginile de social media ale Radio ZU (Facebook și Instagram).

Publicat: 29 iul. 2021, 14:19 Autor: ileana.ghinea News
Pe aceeași temă