Mihai Dedu, la un pas de moarte. Prezentatorul știrilor de la Pro TV a ajuns de urgenţă pe mâinile medicilor

Publicat: 20 feb. 2024, 17:38 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Mihai Dedu, prezentatorul știrilor Pro TV, a fost la un pas de a-şi pierde viaţa. Problemele de sănătate au început, povesteşte acesta, din cauza kilogramelor în plus pe care le avea. Din fericire a reuşit să îşi schimbe total stilul de viaţă, iar acum starea sa este una bună.

Mihai Dedu a dezvăluit în cadrul unui interviu recent că la un moment dat ajunsese să cântărească 130 de kilograme.

„Mi se părea că sunt extrem de bine, eram puternic, îți dai seama, din punctul meu de vedere eram împăcat cu mine, dar ceilalți îmi spuneau, eu eram deja pe post, eram la sport. Am avut un moment de panică, mă gândeam că pot fi concediat, deși aveam vreo 5 ani, fiind de la început acolo. Era pe bună dreptate și am început ușor”, a declarat Mihai Dedu, în cadrul podcastului Acasă la Măruță.

Prezentatorul de la ProTV a fost la un pas de a-şi pierde viaţa

Cu timpul, Mihai Dedu începuse să îşi dea seama cât de gravă este problema cu care se confruntă. Pentru că situaţia începuse să fie din ce în ce mai gravă, a decis într-o zi să facă o schimbare majoră.

„Poate observam că mă îngraș, dar nu băgam de seamă, ziceam că mai e timp, m-am neglijat total. Copilul meu, știu cum e, ai tăi sunt de suflet, nu-ți spun să nu te superi, nu iau ei deciziile drastice, radicale de a-ți atrage atenția. Matei venea și mă lua de braț sau de burtă și i se umpleau palmele copilului, atât de mare era grăsimea viscerală. Abdomenul nu era generos, e ditamai cotețul, ăsta e adevărul.

Nu m-am gândit nici atunci să slăbesc, ziceam că ăsta sunt, de ce să-mi schimb viața? Dar ușor, ușor, lucrurile au scăpat de sub control, genunchii, șoldurile, tensiunea arterială era groaznică. Nu am băgat de seamă treaba asta, eu am avut și 20, 21 tensiunea, oricând puteai să faci un atac cerebral sau infarct miocardic”, a mai dezvăluit prezentatorul.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 20 feb. 2024, 17:38 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă