Mihai Bobonete, mesajul care i-a îngrijorat pe fani. Ce s-a întâmplat cu actorul în această dimineață

Publicat: 05 oct. 2023, 12:53 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Mihai Bobonete este unul dintre cei mai cunoscuți actori de comedie din România. Se bucură de un succes răsunător atât pe scenă, cât și pe micile ecrane, însă drumul pe care l-a avut de parcurs nu a fost unul lipsit de obstacole. Juratul de la Românii au talent este foarte activ și pe rețelele de socializare. Acolo are o comunitate impresionantă de fani care îl urmăresc la fiecare pas. Recent, le-a împărtășit internauților o situație mai puțin plăcută cu care se confruntă de ceva timp.

Mihai Bobonete are o agendă încărcată de evenimente, show-uri și filmări la ProTV. Reușește să își împartă timpul între viața profesională și cea personală, dar se pare că în ultima vreme și-a pus sănătatea pe ultimul loc. Din acest motiv, în prezent se confruntă cu unele probleme de sănătate.

Mihai Bobonete, la un pas de moarte in Grecia
Mihai Bobonete are spectacole pe bandă rulantă

Mihai Bobonete, despre probleme de sănătate

Comediantul a povestit pe pagina sa de Facebook că a rămas „blocat” de spate într-o zi, iar acest lucru i-a dat de gândit. A mers de urganță să facă unele investigații pentru a descoperi unde este problema. S-a lăsat pe mâinile experților în kinetoterapie și a început de câteva zile un tratament.

În această dimineață, juratul de la Românii au talent a mers în cabinetul medicului pentru a face ședința de fizioterapie. Totodată, Bobonete a recunoscut că are un stil de viață haotic, însă vrea să îndrepte acest aspect.

„Kinetic Sport & Medicine e casa mea de când m-am blocat de spate ca ultimul salahor din brutărie! Pentru că gras și pentru că îmi place păpica și beuturica, lucrez și la acest organism ca să le ducă pe toate și să nu facă Poc și Trosc. Kineto și Fizio grupa mare! Cât fizio fac eu dimineața, alții n-are toată viața! Haida spor la cafeluță suflete blajine! “Incă o serie de 15 pe mrții mei…”, se arată în postarea făcută de actor, pe Facebook.

Sursă foto: social media

Publicat: 05 oct. 2023, 12:53 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×