Mihai Bendeac nu s-a putut abține! Ce comentariu a făcut după ce Andreea Raicu a pozat nud

Publicat: 17 May. 2021, 10:54 Vedete
Mihai Bendeac nu s-a putut abține! Ce comentariu a făcut după ce Andreea Raicu a pozat nud

Andreea Raicu s-a fotografiat foarte sexy, iar imaginea a ajuns pe rețelele de socializare, unde a strâns mii de aprecieri din partea internauților. Chiar dacă are 43 de ani, frumoasa brunetă nu se sfiește nicio secundă să își arate corpul bine lucrat și silueta de invidiat, iar cu această ocazie a și transmis un mesaj.

”Din perioada în care eram închiși în casă☺️ Mă bucur că m-ați convins să pozez fără măști. Le pun la cutia cu momente frumoase din afara zonei de confort că tot ăsta a fost trendul predominat în acestă perioadă. Mai avem și altele și și mai și. Să le postam sau….?😇”, este mesajul pe care Andreea Raicu l-a postat pe rețelele de socializare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Raicu (@araicu)

 

Mihai Bendeac nu a putut să treacă cu vederea gestul îndrăzneț al Andreei Raicu de a se fotografia nud. Acesta i-a lăsat vedetei un comentariu care a stârnit un val de reacții în social media.

Mihai Bendeac a adăugat un comentariu la fotografia pe care Andreea Raicu o postase pe pagina sa de Facebook. În comentariu, juratul iUmor a îndrăznit să scrie “Oriunde. Oricând. 😜”.

Andreea Raicu nu i-a răspuns la comentariu, în schimb fanii nu s-au putut abține: „Ați fi superbi împreună. De ce nu încercați?”, a fost doar unul dintre comentariile apreciative.

Publicat: 17 May. 2021, 10:54 Vedete
Pe aceeași temă