Mihai Bendeac, la plimbare cu cea mai scumpă ”doamnă” din viața lui! Juratul de la iUmor își pelungește drumul spre muncă de dragul noii mașini de 50.000 de euro

Publicat: 23 Nov. 2020, 19:34 Vedete

Zilele trecute, Mihai Bendeac a fost surprins în trafic de colegii noștri paparazzi ciao.ro. Actorul de comedie a fost… „prins” în compania celei mai scumpe „doamne” din viața lui.

Ne referim, evident, la mașina de aproape 50 de mii de euro pe care și-a achiziționat-o acum câteva luni. Un Mercedes C Class Coupe de toată frumusețea, cu o culoare Mat Future Military Green, pe care promite să-l folosească cel puțin 10 de ani.

Am avut o perioadă foarte bună din punct de vedere financiar, a fost perioada asta cu COVID-ul. Mi-am primit niște bani de la Bill Gates și de la oculta mondială bineînțeles, cu care eu lucrez de ani de zile. Prietenii noștri de la oculta mondială. Această mașină îmi va ține companie, sper, pentru 10-15 ani”, povestea actorul acum ceva timp, în bășcălie, așa cum ne-a obișnuit de ani de zile.

Altfel… După turul făcut în „miezul” Capitalei, Bendeac a oprit direct în parcarea studiourilor unde se filmează emisiunile Antena 1. Aici, uitând parcă de pandemia aia despre care povestea atunci când încerca să facă haz de sursele sale de venit, Mihai Bendeac și-a îmbrățișat cu foc un apropiat. Noroc că aveau ambii măști pe față. Am urmărit cu atenție acest aspect.

Altfel… lui Mihai Bendeac, într-adevăr, îi merge bine. S-a infectat, dar s-a și imunizat.

Juratul iUmor este una dintre primele persoane publice din România care a fost testat pozitiv de coronavirus. Anunțul l-a făcut chiar actorul, la mijlocul lunii mai, când spunea că s-a infectat, atunci când a participat la înmormântarea bunicului lui.

Pe ai mei i-a chinuit vreo 8 sau 9 zile. Iar pe mine, timp de vreo 48 de ore. Ce m-a frapat este faptul că eram absolut normal și, în decurs de 5 minute, aveam toate simptomele, care sunt: dureri foarte puternice musculare, EXTREM de puternice, o stare de oboseală și nu mai aveam absolut deloc gust și miros, motiv pentru care am și slăbit vreo trei kilograme în zilele alea”, povestea atunci, Mihai Bendeac.

Publicat: 23 Nov. 2020, 19:34 Vedete
Pe aceeași temă