Mihai Bendeac, dezvăluiri neaşteptate despre viața sa sentimentală: „Am fost extrem de afectat în relația cu femeile”

Publicat: 14 Jun. 2021, 12:56 Vedete
Mihai Bendeac, dezvăluiri neaşteptate despre viața sa sentimentală: „Am fost extrem de afectat în relația cu femeile”

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai apreciaţi actori din România. De-a lungul timpului acesta a reuşit să câştige simpatia publicului datorită talentului său, dar şi a faptului că a fost întotdeauna un bărbat asumat care a spus lucrurilor pe nume. În ceea ce priveşte viaţa sa intimă, actorul recunoaşte că nu a fost atât de norocos, ba chiar a mărturisit în cadrul unui interviu cât a suferit din cauza femeilor care au trecut prin viaţa sa.

În cadrul unui interviu, Mihai Bendeac a făcut declarații legate de viața sentimentală. Juratul de la emisiunea ”iUmor” a explicat, printre altele, de ce nu s-a căsătorit până acum.

”Am nevoie de foarte multe momente de singurătate”

Celebrul actor a recunoscut faptul că a suferit din cauza relaţiilor din trecut.

„Mă simt foarte bine în această ipostază, dar am și niște momente în care mă uit în jur și mă întreb dacă sunt bine unde sunt, dacă nu cumva am nevoie de altceva. Am fost extrem de afectat în relația cu femeile. Nu mai am niciun pic de răbdare. Acum un an jumate m-am îndrăgostit, dar este foarte greu pentru o femeie să fie lângă mine, căci eu am nevoie de foarte multe momente de singurătate”, a declarat actorul, potrivit spynews.ro.

Totodată, acesta a dezvăluit care este primul lucru la care se uită atunci când iese cu o femeie: „Primul lucru la care mă uit la o femeie este modul în care se raportează la cei care oferă servicii. Eu cred că acolo vezi cu adevărat caracterul unui om. Dacă vrei să cunoști pe cineva întreabă doamnele de la curățenie despre acel om. Asta urmăresc cel mai mult la oameni și cred că asta ne definește cu adevărat”.

Cine este, de fapt, marea iubire a lui Mihai Bendeac

Înainte de relaţia cu Roxana Vrancea, Mihai Bendeac și-a găsit marea dragoste, dar din păcate totul s-a destrămat, deși s-au logodit.

Singura femeie care l-a „suportat” pe Mihai a fost Andreea Vasile, actrița devenită cunoscută din realityshow-ul „Big Brother”. Andreea Vasile a avut o relație serioasă cu celebrul actor, dar din păcate cei doi au decis să o ia pe drumuri separate.

Andreea are acum o viață fericită alături de partenerul ei, dar şi de minunea de copil care a apărut în viaţa lor.

„Nu m-am hotărât să devin mamă, cred că e o chestiune care se naște natural, atunci când întâlnești un om pe care-l iubești și alături de care îți dorești să-ți petreci tot restul vieții. Cel puțin la mine lucrurile s-au întâmplat așa. În momentul în care am întâlnit omul alături de care mă vedeam îmbătrânind și pe care îl idolatrizam, pentru că mi se pare și în continuare că e cel mai bun, mișto, fain, deștept om de pe planetă, atunci a fost prima dată când m-am gândit că mi-aș dori un copil, iar asta s-a întâmplat. Alexandru Mihai are un an și aproape o lună”a povestit Andreea Vasile.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 14 Jun. 2021, 12:56 Vedete
Pe aceeași temă