Mihaela Tatu a ajuns de nerecunoscut! Incredibil cu ce se ocupă acum, după ce s-a retras din televiziune

Publicat: 08 Feb. 2020, 21:50 Vedete

Mihaela Tatu a ajuns la vârsta de 56 de ani și arată incredibil! După mulți ani petrecuți în televiziune, fosta prezentatoare s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a dedicat unui domeniu cu totul inedit.

Cu siguranță vă amintiți de emisiunea ”De 3 X femeie”, prezentată de Mihaela Tatu. Ei bine, acela a fost apogeul carierei pentru celebra realizatoare TV.

După ce producției i s-a pus cruce, a urmat parcă un lung șir de ghinioane pentru ea, începând cu probleme de sănătate care i-au dat mult timp de furcă.

Iar odată cu asta și-a propus să și slăbească considerabil, misiune care a dus-o la capăt cu brio: -20 de kilograme!

”Eu îmi doresc să trăiesc… indiferent de cât voi trăi, îmi doresc să mor sănătoasă. Este vorba despre respectul pe care îl poţi propriei persoane, despre iubirea şi stima de sine. Tot, tot (n.r.: alimentaţie, sport, masaj). De la ora 7 la ora 9 dimineaţa – sport, dieta e cea pe care o ştim şi masaj o dată, de două ori pe săptămână, chiar de trei, depinde cum am timp. Dacă nu porneşti cu astea trei, nu este ok. Am slăbit 23 – şi mai trebuie… 74…. mai vreau 6, atât (n.r.: să slăbească). Este foarte fain să te simţi utilă în fiecare zi, să zici: «Mă, am făcut ceva pentru cineva astăzi. Am făcut ceva pentru cineva. Am făcut ceva pentru mine». Mă trezesc, mulţumesc că mi s-a mai dat o şansă să învăţ, să experimentez şi să dăruiesc. Punct”, a declarat vedeta în cadrul unei emisiuni TV.

Aceste schimbări au venit la ”pachet” și cu un… nou iubit!

”Eu cred că sunt mai sexy acum. Am pe cineva. El este motivul pentru care arăt așa. Iubirea te schimbă. Timp de 22 de ani, nu am făcut decât emisiuni în direct pentru că e temperamentul, pentru că e starea de adrenalină care îmi priește”, spunea Mihaela.

Vedeta a fost nevoită să se reprofileze după ce a renunțat la televiziune, iar acum a devenit speaker motivațional. Practic a ajuns expertă în tehnica discursului. A făcut Facultatea de Psihologie la 45 de ani, fiind trainer de dicție, arta livrării discursului şi dezvoltare personală.

Puțini știu, însă, că Mihaela Tatu își trecuse în CV, atunci când făcea istorie la ”De 3x femeie” la Acasă TV, alte domenii de activitate, precum: prelucrător prin aşchiere, funcţionară, şefă de atelier, croitoreasă şi contabilă.

 

 

 

Publicat: 08 Feb. 2020, 21:50 Vedete
Pe aceeași temă