Mihaela Radulescu, truc pentru a fi slaba la 48 de ani. De ce nu are celulita

Publicat: 13 Jan. 2017, 10:37 Vedete
Mihaela Radulescu, truc pentru a fi slaba la 48 de ani. De ce nu are celulita

 

 

Cand Mihaela Radulescu revine in Romania, mass media sta cu ochii pe ea ca pe butelie. Este vedeta cu cel mai mare magnetism.

Mihaela Radulescu arata demential la varsta de aproape 48 de ani datorita sportului si alimentatiei. Chiar si asa, vedeta apeleaza la diverse tratamente corporale.

Mihaela Radulescu foloseste un aparat de intretinere corporala pe care il manuieste Anca Radulescu. Cumnata vedetei tv are o scoala de make-up care se ocupa si de intretinere corporala.

Este vorba de un aparat-minune, cryolift, de care Mihaela Radulescu este indragostita. Cryoliftul lucreaza cu o temperatura de -18 grade si acid hialuronic, vitamina B6 si colagen.

De cate ori se afla in tara, Mihaela pune monopol pe jucaria cumnatei ca sa scape de celulita.

„Am fost la sedinta de cryolift, pe care o fac mereu cand vin in tara. La Monaco este de doua ori mai scump. Anca Radulescu are in salonul ei singurul aparat-minune din Romania.

La Hollywood, star lifting-ul este cunoscut si il fac toate vedetele. Este singura chestie pe care mi-o fac la fata cu sfintenie. Anca este o machioza foarte buna, a facut scoala in Franta.

Sunt extrem de exigenta, iar ea nu m-a machiat niciodata pentru ca este sotia fratelui meu, ci pentru ca este foarte talentata.

M-am lasat cu greu pe mana ei si in continuare nu las decat doi make-up artisti sa puna mana pe fata mea: Alex Abagiu si Anca Radulescu“.

Anca activeaza in acest domeniu de peste 10 ani si a colaborat cu cei mai buni artisti. Cumnata Mihaelei a castigat mai multe concursuri de make-up, inclusiv ‘Cel mai bun make-up artist 2011’.

Mihaela Radulescu a mai marturisit un secret care o ajuta sa doarma bine. Aceasta are o perna de care nu se desparte niciodata.

Mihaela Radulescu: „este perna pe care o car cu mine peste tot unde calatoresc in lume, ca altfel nu pot sa dorm omeneste“.

Asadar, Mihaela arata asa bine pentru ca isi face cryolifting si doarme sanatos pe propia ei perna.

Publicat: 13 Jan. 2017, 10:37 Vedete
Pe aceeași temă