Mihaela Rădulescu rivală cu Ileana Badiu. Cele două au împărțit același bărbat

Publicat: 31 mai 2024, 09:00 Autor: Soare Raisa Vedete

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi. La fel de notorie este și rivalitatea dintre ea și Andreea Marin, numitorul comun find Ștefan Bănică Jr. Mai puțin cunoscută este disputa pe care a avut-o cu Ileana Badiu pentru Elan Schwartzenberg.

Ileana Badiu a vorbit despre disputa cu vedeta de la „Duminica în familie”. Ea a ținut să clarifice speculațiile apărute, de-a lungul vremii pe tema rivalității sale cu Răduleasca.

Mihaela Rădulescu – Elan Schwartzenberg – Ileana Badiu

Ileana Badiu a vorbit despre acest subiect în cadrul emisiunii realizate de Denise Rifai. Ea a arătat de unde au pornit toate speculațiile legat de rivalitatea cu Mihaela Rădulescu. Astfel, punctul de pornire a fost căsătoria Mihaelei cu Elan Schwartzenberg, fostul iubit al Ilenei Badiu. Ea a comentat la o întrebare a lui Denise Rifai.

„În primul rând, eu am negat întotdeauna legătura de animozitate legată de relație Mihaelei cu Elan având în vedere că sunt două momente cronologie total diferite. Eu am avut o relație cu Elen Schwartzenberg cu foarte mult timp înainte ca Mihaela să devină soția sau iubita lui Elan, deci nu are nicio treabă acest subiect, unul cu celălalt”, a explicat Ileana Badiu.

Potrivit spuselor sale, presupusa dispută cu Mihaela Rădulescu este o speculație a presei de scandal. Ileana Badiu a declarat că nu a avut nici o problemă cu vedeta de televiziune. În schimb, presa de scandal a creat acest subiect pe care l-a negat de fiecare dată.

„Din acest motiv, la vremea respectivă se specula, tot era o apetență enormă a presei de scandal în spre a crea subiecte de scandal, Mihaela fiind o vedetă indubitabil cu popularitate mare, sigur că se legau de orice numai să creeze un subiect. Eu nu aveam nicio legătură cu asta, asta a fost și declarația mea”, a mai spus Ileana Badiu la Kanal D.

Ileana Badiu atac la Răduleasca

Ileana Badiu a vorbit, în aceeași emisiune, de ce a atacat-o pe Mihaela Rădulescu, într-un anumit context, în 2015. Ea a comentat, într-o notă acidă, o declarație a vedetei legat de minoritățile sexuale. Comentariul de la acea vreme a fost prezentat de Denise Rifai, în emisiunea de la Kanal D. Realizatoarea a citat din Ileana badiu, comentariul care a alimentat speculațiile.

„Oare ce o să îi rămână femeii ăsteia de făcut după ce jignit adolescenți, femei casnice, persoane grase, homosexuale, lesbiene, s-a tăvălit, a lins, s-a operat, a sărit cu parașuta, cu parapanta, a stat goală și cheală și tot nu e destul ca să atragă atenția. Poate să se ia de oamenii bolnavi, bătrâni sau cu handicap?”, a citat-o Denise Rifai pe Ileana Badiu cu comentariul din 2015.

Invitata a precizat că nu se poate compara cu vedeta de televiziune. Ea a precizat că Mihaela Rădulescu este o profesionistă în televiziune, drept care nu poate exista un termen de comparație. Totodată și-a motivat atacul din 2015.

„Și numărul doi, în contextul în care se insinua că există o problemă, ea neexistând, spuneam că eu nu am niciun termen de comparație între mine ca persoană de televiziune cu Mihaela e o persoană extraordinar de profesionistă, care face asta de când lumea și pământul, de aici lipsa de comparație apropo de acest subiect”, a spus aceasta în emisiunea lui Denise Rifai.

Regrete pentru Mihaela Rădulescu

Invitata lui Denise Rifai a explicat ce anume a deranjat-o la comentariul făcut de Mihaela Rădulescu și de ce a reacționat atât de acid. În prezent, a spus, regretă că a fost atât de dură, în ceea ce a spus.

„Comentariul pe care l-ați citit, îl regret, aciditatea lui”, a precizat Ileana Badiu

Dar totodată a mai arătat că are multe cunoștințe în rândul minorităților sexuale și consideră că trebuie să le apere. Acesta este și motivul pentru care a simțit nevoia să reacționeze la afirmațiile făcute de Mihaela Rădulescu

„Comentariul respectiv a fost pentru că într-adevăr Mihaela a făcut o afirmație apropo de comunitatea LGBT, eu am o groază de prieteni care fac parte din această comunitate pe care îi respect foarte tare și pe care am să îi apăr în orice context, atunci când cineva face comentarii de prost gust la adresa lor. Mi se pare că sunt niște oameni ca noi toți”, a mai spus vedeta.

foto: social media

Publicat: 31 mai 2024, 09:00 Autor: Soare Raisa Vedete
Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D…...
Pe aceeași temă
×