Mihaela Rădulescu, prinsă în fapt cu amantul! Detalii incredibile din viaţa fostei prezentatoare TV

Publicat: 15 sept. 2023, 10:20 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Mihaela Rădulescu a devenit celebră în urmă cu mai mulţi ani. Succesul pe care l-a avut în carieră a ajutat-o să ajungă acolo unde şi-a dorit, chiar şi din punct de vedere sentimental. De-a lungul timpului a fost râvnită de mulţi bărbaţi cunoscuţi. Unele relaţii au funcţionat, altele nu au avut un final fericit. Puţini sunt cei care ştiu că fosta prezentatoare TV a fost prinsă „în fapt” de fostul soţ. Toate detaliile mai jos, în articol.

Mihaela Rădulescu, a intrat în atenția publicului și mai mult după căsătoria cu primul soț, Bogdan Rădulescu. Căsnicia lor a durat doar doi ani de zile și s-ar fi sfârșit din cauza infidelității vedetei de televiziune.

Bogdan Rădulescu a dezvăluit în cadrul unui interviu mai vechi detalii incredibile din mariajul cu Mihaela.

La acea vreme, bărbatul nu era de acord cu anturajul pe care soţia lui îl avea. Au avut nenumărate discuţii în care Bogdan Rădulescu îi reproşa că venea târziu acasă, ba chiar uneori începuse să lipsească nopţile. Cu toate acestea, vedeta nu a băgat în seamă aceste lucruri.

Bogdan, primul sot al Mihaelei Radulescu, este un om implinit. Cum arata el la 51 de ani

Mihaela Rădulescu, prinsă în fapt cu amantul

Mai mult, Bogdan Rădulescu a povestit că la un moment dat, fosta lui soţie s-a împrietenit cu Brândușa Novac. Aceasta avea o trupă de dans, iar la o scurtă perioadă Mihaela Rădulescu a intrat în grupul lor. Adevăratele probleme au început abia atunci.

„Se împrietenise la facultate cu Brândușa Novac. A intrat în trupa ei de dans sportiv, de la Casa de Cultură a Studenților. De atunci au început adevăratele probleme. Venea tarziu acasă, apoi a început să lipsească nopțile. Mai treceam și eu pe la repetiții, să înțeleg ce se întâmplă. Nu mi-a plăcut deloc anturajul Mihaelei. Îi ziceam să nu se ducă, dar ea se ducea, nu mă lua în seamă…”, declara Bogdan Rădulescu la acea vreme, potrivit libertatea.ro.

Picătura care a umplut paharul a fost în momentul în care Bogdan Rădulescu a aflat că este înşelat. Bărbatul a prins-o în fapt pe Mihaela Rădulescu. Vedeta se îndrăgostise de Laurențiu, dansator și coleg de trupă.

„Aveam tot mai multe semnale că-mi ascunde ceva. Apoi, din păcate, am avut confirmarea. Când am venit într-o zi acasă, pe neașteptate, am prins-o în pat cu un dansator, Laurențiu, coleg cu ea de trupa”, a mai spus Bogdan Radulescu la momentul interviului.

Publicat: 15 sept. 2023, 10:20 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă