Mihaela Bilic, declarație jenantă pe Instagram: „Puiul, peştele şi …. se servește cu mânuţa”

Publicat: 15 Jun. 2020, 13:17 Vedete
Mihaela Bilic, declarație jenantă pe Instagram: „Puiul, peştele şi …. se servește cu mânuţa”

Medicul nutriționist Mihaela Bilic are un public larg, cu care comunică des şi eficient, mai ales prin intermediul reţelelor de socializare. 

De curând, medicul a postat un videoclip pe pagina sa de Instagram în care vorbeşte despre beneficiile mâncatului cu mâna şi a murdăririi cu mâncare. Însă, ceea ce cel puţin interesant, este felul în care a ales să explice medicul beneficiile mâncatului cu mâna: „Puiul, peştele şi p*** se servește cu mânuţa„.

Însă, felul în care a explicat nutriţionistul, nu a deranjat miile de urmărori pe care îi are pe Instagram, aceştia lăsându-i numeroase comentarii.

View this post on Instagram

Murdăriți-vă cu mâncare!!😱🥳🤩😂

A post shared by Mihaela Bilic (@doctorbilic) on

„Vă admir tare mult”

„Vă admir tare mult și vă urmăresc de ceva vreme. De când am devenit mamă, am realizat, că pentru cei mici, informația bună, referitoare la nutriție este greu de găsit. Din păcate mulți pediatrii, deși buni în domeniul lor, nu au nicio treabă cu nutriția, și informațiile oferite de ei nu sunt tocmai cele mai corecte. După introducerea aceasta, vin cu o rugăminte: nu scrieți o carte despre nutriția copilului? Sau măcar o serie de postări online, care să cuprindă informații despre ce înseamnă bazele unei alimentații corecte/bune, de la 6 luni la… să zicem 7 ani. Cu mulțumiri și îmbrățișări”

„Aleg să mănânc tot ce se poate cu mâna atunci când locația și compania mi-o permite. Parcă e mai savuroasă așa mâncarea 🤭”

„Mi-ati schimbat viața în bine inca de la prima dumneavoastra apratie la tv. De atunci va urmăresc si va admir! Multumesc!💕”

„Imi place postarea ta video, Mihaela. Mai asteptam si altele… si eu m am murdarit de curand cu niste cartofi prajiti si a fost deliciooos💜”

„Superr🤗 ma bucur ca desii santeti o doamnă respectabila , aveti modestia de a servii masa intr-un mod pe care si eu îl practic , creadeam ca sant un caz izolat .🙂 Este adevărat că in acest fel, de a manca pestele ,cu mamaliguta satisfacția este mult mai mare 😘🤗 De obicei ma abțin sa fac comentarii, dar aveți ceva special care m-a indemnat sa va scriu. Santeti minunată🤗😘😘😘”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauţi.

Publicat: 15 Jun. 2020, 13:17 Vedete
Pe aceeași temă