EXCLUSIV | Mihaela Bilic, aniversare în Italia! Ce cadou vrea să primească de ziua ei: „Vreau să fie un băiețel cu labe grăsane”

Publicat: 23 mai 2023, 15:28 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Mihaela Bilic, aniversare în Italia! Vedeta Pro Tv își va sărbători ziua de naștere în străinătate, așa cum își dorește!

Mihaela Bilic, aniversare în Italia! Medicul se pregătește plece în vacanță, astfel ca finalul de mai o prindă pe meleaguri străine. Pe 26 mai, Mihaela Bilic, prezentatoarea „Doctor de bine”, emisiune de la Pro Tv, împlinește frumoasa vârstă de 53 de ani.

O vacanță în Italia, un tort cu căpșune și un labrador își dorește anul acesta, de ziua ei, după cum ne-a declarat în interviul de mai jos.

Mihaela Bilic, aniversare în Italia cu ocazia împlinirii a celor 53 de ani

Mihaela, în curând îți vei sărbători ziua de naștere. La mulți ani! Ce planuri ai pentru această zi festivă?

Aș fi vrut să fiu pe malul mării, dar o să fiu pe malul unui lac. Aș fi vrut să fiu în Franța, dar o să fiu în Italia. Mă încurcă rău Festivalul de Film de la Cannes, care în fiecare an se ține de ziua mea. Deci… adio, Coasta de Azur! Mă sărbătoresc la Lacul Como. O să fiu pe o barcă și o să am parte distracție și mult prosecco!

Dacă tot suntem la capitolul zi de naștere, care este tortul preferat pentru a sărbători o astfel de aniversare? J

Încă din copilărie, de ziua mea, mama făcea tort cu spumă de căpșuni. Am păstrat acest obicei cu sfințenie, îmi aduce aminte de vremuri în care știam să ne bucurăm mai mult, cu toate că aveam mai puțin. Nici măcar nu are o rețetă precisă. Prin anii `80 mama a văzut o poză într-o revistă în limba germană și și-a imaginat cum ar trebui făcut: un pandișpan pufos și însiropat, cu multe căpșuni la mijloc și acoperit cu spumă din belșug.

„Vreau să fie un băiețel de culoare bej, cu labe grăsane”

Ce îți dorești să primești anul acesta de ziua ta?

Îmi doresc din tot sufletul un pui de labrador vesel și mâncăcios. Vreau să fie un băiețel de culoare bej, cu labe grăsane. M-am și pregătit: parchetul din casă e alb și tapițeria de la mașină bej, ca să nu se vadă părul de labrador!

Care a fost cel mai inedit cadou primit în toți anii în care ți-ai sărbătorit ziua de naștere?

În vremea pandemiei am avut parte de o surpriză fantastică. Pentru că împlineam 50 de ani și eram ținuți în izolare, prietenii mei din Sibiu au cărat mulți bușteni pe o pajiște și au scris cu ei mesajul „La mulți ani! Te iubim!”. Au filmat totul cu o dronă, au pus ca fundal sonor melodia „Unstoppable” de la Pink și mi-au trimis video pe WhatsApp. Râdeam și plângeam de emoție, a fost ceva de neuitat! E postat pe canalul meu de YouTube, unde puteți să-l vedeți.

Deși împlinești frumoasa vârstă de 53 de ani, putem spune cu toată sinceritatea că arăți ca la 30! Care este secretul tău?

Aveți dreptate, niciodată nu m-am simțit mai bine în pielea mea și nu am fost mai împlinită și mai mulțumită de viața mea. Trăiesc așa cum simt și fac doar ce-mi place…ăsta poate că este secretul tinereții. De multe ori spun că am ajuns să copilăresc după 50 de ani, așa cum n-am făcut-o la 20 de ani. Trebuie să ne umple viața cu ingrediente care ne aduc entuziasm, plăcere și bucurie, este cea mai bună metodă anti-aging!

Mihaela Bilic: „De când eram mică mi-am dorit să fiu doctoriță!”

Pe lângă silueta ideală, te lauzi și cu o piele de adolescentă și păr strălucitor. Spune-ne, te rog, câteva sfaturi de frumusețe pe care le urmezi cu sfințenie.

Nici aici nu este meritul meu, probabil e moștenirea genetică combinată cu tratament de substituție hormonală. Cred cu tărie că după 50 de ani nu putem menține pielea frumoasă și corpul în formă doar cu voință și efort personal, trebuie și un pic de estrogen. Și da, era să uit: toxină botulinică de două ori pe an, ca să scap de încruntare și să am o expresie senină și radioasă.

Dacă nu ai fi medic nutriționist și nu ai lucra în televiziune, în ce alt domeniu ți-ar plăcea să activezi?

Fără nicio îndoială mi-ar plăcea să construiesc case și să le amenajez, aș fi și arhitect, și designer, dar și lucrător pe șantier. Mă fascinează construcțiile. Sunt foarte bună la vederea în spațiu și la geometrie.

Hai să răscolim puțin amintirile. Care era jobul visurilor tale în copilărie? Ce voiai să fii când urma să devii mare?

De când eram mică mi-am dorit să fiu doctoriță! Culmea e că părinții mei s-au opus, se intra foarte greu la medicină pe vremea aceea. Profesorul meu din școala generală a fost cel mai dezamăgit, pentru că eram olimpica la matematică. Amuzant este că nu am crezut niciodată că o să fiu scriitoare, nu eram capabilă să scriu o compunere de o pagină… și acum am 10 cărți la activ, iar postările mele de pe Facebook sunt adevărate articole!

În copilărie, mergea la furat porumb: „Făceam un foc de lemne ca să coacem cei 6-8 știuleți pe care îi furasem din lan”

Pentru că se apropie data de 1 iunie, în care sărbătorim Ziua Copilului, am vrea să ne împărtășești cea mai amuzantă amintire pe care o ai din anii de copilărie.

Nu exista distracție mai mare decât să mergem la furat de porumb vara, când eram la bunici. Era un loc special în coasta satului, unde era și un izvoraș, la capătul câmpului de porumb. Acolo, în poiană, făceam un foc de lemne ca să coacem cei 6-8 știuleți pe care îi furasem din lan. Partea amuzantă este că fix când era porumbul gata, apărea și proprietarul tarlalei! Iar noi, gașca de năzdrăvani, o luăm la fugă care încotro, să nu fim prinși asupra faptului. Și uite așa, rămâneam nemâncați. Nici până astăzi n-am reușit să mănânc pe săturate porumb copt!

Sursa foto: Pro Tv

Publicat: 23 mai 2023, 15:28 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă