Mihaela a fost părăsită de soț după ce a născut al patrulea copil. Ce i-a spus mezinul lui Dragoș Bucur: „Nu vreau niciun tată să o mai bată pe mami”

Publicat: 27 sept. 2023, 17:00 Autor: Camelia Vedete

În această seară, de la ora 21:30, pe PRO TV începe o nouă ediție Visuri la cheie. De această dată, echipa formată din Dragoș Bucur, Cristina Joia, Alex Gavrilescu și Oana Boghiu va ajunge la Cosoba. Acolo o vor cunoaște pe o mamă eroină. Mihaela s-a mutat în Giurgiu, după soțul ei, sperând să-și întemeieze o casă. După ce a născut al patrulea copil, soțul a părăsit-o, însă pare că acela a fost momentul când a renăscut.

Ce i-a spus mezinul lui Dragoș Bucur

”Nu vreau niciun tată că nu vreau să o mai bată pe mami. Eroul meu preferat este Superman, iar mama este Superman. El ajută oamenii, ea mă ajută pe mine”, va spune în emisiune copilul cel mai mic al familiei.

Pentru că a venit și vremea lor să zâmbească și să-și regăsească optimismul, ajutorul primit în această seară va fi unul care le va schimba viața. Iar mai multe detalii am aflat, în exclusivitate, chiar de la familie.

Ce ai simțit în momentul în care ai auzit de afară cum era strigat numele familiei tale?

Când am auzit că striga numele familiei, am simțit o emoție așa de mare încât am crezut că visam. Nu ne venea să credem, tremuram de bucurie, așa emoție nu am trăit niciodată.

Ce înseamnă pentru voi faptul că ați avut parte de vizita echipei Visuri la cheie?

Pentru noi, faptul că echipa Visuri la cheie a venit la noi este un ajutor atât de mare pe care nu credeam că o să îl primim vreodată. Pe această cale, vă mulțumim din suflet pentru tot.❤️

Ce ai simțit când ai intrat în casă și ai văzut renovarea finală?

Când am intrat în casă și am văzut totul, nu mai recunoșteam nimic. Totul era schimbat, mă simțeam de parcă sunt la cineva in vizită, am simțit că e totul un vis frumos.

Dacă povestea familiei tale ar putea fi spusă în doar câteva cuvinte, care ar fi acelea? De ce?

O familie unită. Indiferent de situație, noi am fost o familie unită și cred că ăsta e și secretul unei familii unite și care reușește tot ce își propune !

De ce nu ar trebui niciodată să încetăm să credem în visurile noastre?

Trebuie să visăm pentru că prin vise îți poți îndeplini toate țelurile și tot ce îți propui!❤️

Noi, încă, credem că este un vis atât de frumos ❤️

Publicat: 27 sept. 2023, 17:00 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă