Mesajul actorului Florin Zamfirescu: ”Vă mulțumesc pentru anunțul că “am murit”

Publicat: 02 Jun. 2020, 11:29 Vedete

În presa română a apărut un mesaj conform căruia actorul Florin Zamfirescu ar fi murit. La scurt timp, pe rețelele de socializare a apărut un mesaj.

Cunoscutul actor Florin Zamfirescu a notat un mesaj pentru prietenii de pe social media prin care, ironic vorbind, le ”mulțumește” celor care au scris despre ”moartea actorului”.

”Prieteni
Vă mulțumesc pentru anunțul că “am murit”. În felul acesta aflu și eu cum reacționează prietenii…
Vă rog să stați liniștiti – când va fi să fie vă anunț personal și fără dubii, dar până atunci nu mai puneți botul…”, a scris actorul Florin Zamfirescu pe Facebook pe 26 mai.

Florin Zamfirescu s-a retras, după 50 de ani de carieră

„Am mers la spectacole pana acum. În Bucureşti şi în provincie am jucat într-un singur spectacol, «Căsătorie în trei», şi a avut mare succes”, a declarat Florin Zamfirescu.

„Am ajuns la o vârstă la care am simţit asta. Vreau să văd ţara, vreau să stau cu cei patru nepoţi ai mei. Sunt orfan, acum 30 de ani a murit tata, în ianuarie a murit mama, şi am avut aşa o revelaţie. Am zis. Am avut experienţele unor colegi care au luat drumul din teatru direct spre cimitir, şi nu e bine.

Eu vreau să mă mai bucur de viaţă, totuşi, să pot şi eu să călătoresc, să văd ce e frumos, pentru că am făcut toate acestea doar în slujba pe care am avut-o. Am muncit foarte mult în viaţa asta, am dormit în frig, pe paie, m-am îmbolnăvit, am spaime, am temeri, am coşmaruri cu scene din filme. Eu zic că am ajuns la capăt. E timpul să spun STOP”, a mai spus actorul, conform click.ro.

Publicat: 02 Jun. 2020, 11:29 Vedete
Pe aceeași temă