Mercedes tocmai a lansat cel mai scump SUV din lume! Cum arata Maybachul GLC de 500.000 de euro – DECAPOTABIL! VIDEO

Publicat: 07 mart. 2017, 14:01 Autor: Echipa Ciao.ro Viral

Mercedes-Benz a dezvaluit la salonul auto de la Geneva noul model de SUV pe care il va scoate pe piata. Aceasta masina se va fabrica in 99 de exemplare, informeaza Dailymail.co.uk. Masina se va numi Mercedes-Maybach G-Class 650 si este o masina de lux si caracteristici off-road. Motorul este Mercedes-AMG V12 biturbo si are 630 cp.

Mercedes-Benz a reusit sa imbine luxul cu sistemul off-road pentru noua lor masina. Producatorul german a dezvaluit noul model la salonul auto de la Geneva. SUV-ul are plafonul retractabil si un motor V12, suport termal pentru bauturi si mese care se pliaza si se ascund in consola din mijloc.

Maybach G-Class 650 a fost desemnat cel mai scump SUV din lume si costa 500.000$. Din nefericire, masina se va produce doar in 99 de exemplare asa ca doritorii trebuie sa se grabeasca daca vor sa il aiba. „Din 2015 pana in prezent, am realizat 15.000 de modele Mercedes-Maybach. Acum am lansat cel mai prestigios automobil din gama off-road”, a marturisit Jens Thiemer, de la marketing.

Pe langa motorul V12, SUV-ul are un plafon din material textil care se detaseaza si devine o masina decapotabila. Masina are 5.200 metri, un ampatament de 3.3528 metri si are o inaltime de 2.133 metri. Are patru locuri, cele din spate fiind cele mai confortabile. Au acces la plafonul retractabil mult mai mult decat pasagerii din fata.

Cei din spate se pot bucura de cerul liber prin apasarea unui singur buton. Asemeni unei limuzine, geamurile se pot face mate prin atingerea unui buton pentru mai multa intimitate. Consola din mijloc are suport pentru pahare care tine bautura la temperatura dorita. Tot acolo se gasesc mesele pliabile care se desfac cu usurinta.

Vehicului are optiunea de control a aerului conditionat in spate si 2 monitoare de 25.4 cm. Chiar daca in interior, SUV-ul este o masina super luxoasa, exteriorul este normal, ca la orice masina off-road. Mercedes-Maybach G-Class 650 are caroseria situata la jumatate de metru de pamant pentru a face fata celor mai grele conditii de drum off-road. Motorul de 630 cp face condusul o reala placere!

Publicat: 07 mart. 2017, 14:01 Autor: Echipa Ciao.ro Viral
Pe aceeași temă