Melinda Gates se pregătea din 2019 să divorţeze. Fosta iubită a soţului său a fost principalul motiv al separării?

Publicat: 10 May. 2021, 09:42 Vedete
Melinda Gates se pregătea din 2019 să divorţeze. Fosta iubită a soţului său a fost principalul motiv al separării?

Bill şi Melinda Gates au anunţat recent că vor divorţa, după 27 de ani de relaţie. Fosta soţie a miliardarului se gândea la separare încă din 2019, din cauza legăturilor pe care co-fondatorul Microsoft le-ar fi avut cu un condamnat la închisoare. Mai mult, fosta iubită a lui Bill ar fi fost de asemenea un alt motiv al divorţului.

Bill si Melinda Gates şi-au anunţat oficial divorţul printr-un mesaj publicat în acelaşi timp pe conturile amândurora de pe social media.

Cu toate că divorţează după 27 de ani de căsnicie, în urma negocierilor, cuplul a precizat că intenţionează să rămână copreşedinţi şi administratori ai Fundaţiei Bill&Melinda Gates.

Confom presei americane, printre alte motive de cuplu, legătura bizară dintre Gates şi fosta sa iubită, Ann Winblad, a fost cea care a pus capăt căsătoriei cu Melinda. Anual, Bill Gates îşi petrecea o vacanţă de câteva zile doar cu Ann Winblad.

La rândul său căsătorită, Ann a acceptat relaţia de prietenie cu Gates. Într-un dialog pe care l-a avut cu revista Time în 1997, creatorul Microsoft a mărturisit că pasiunea pentru biotehnologie l-a apropiat de Winblad.

Înainte să se însoare cu Melinda, Gates chiar i-a cerut acordul fostei iubite pentru a face marele pas.

„Am păstrat prietenia şi ne-am împărtăşit gândurile despre lume şi despre noi înşine”, a dezvăluit Winblad în trecut. Ann Winblad are 70 de ani şi a fost consultant pentru IBM şi pentru Microsoft.

Melinda Gates are, totuşi, amintiri plăcute cu Bill, despre care povesteşte cu drag: ”Asta e în Africa, prima noastră călătorie, prima dată când am fost vreodată în Africa, în toamna anului 1993. Eram deja logodiţi, ne-am căsătorit câteva luni mai târziu”, a povestit Melinda în cadrul unui interviu.

Ce se întâmplă cu averea lui Bill Gates după divorţ

În momentul în care s-au întâlnit în cadrul Microsoft, afacerea avea o capitalizare de piață de aproximativ 35 miliarde de dolari, scrie Business Insider. Acum, această cifră este de aproape 2 trilioane de dolari, iar Microsoft este una dintre cele mai valoroase companii din lume.

Bill Gates are o valoare netă estimată la 124 miliarde dolari, care a crescut de la 98 miliarde dolari în 2020, potrivit Forbes. El se află pe locul 4 în clasamentul miliardarilor lumii.

Bill şi Melinda Gates au susţinut de multe ori că își vor cheltui averea pentru cauze filantropice, în special prin Fundația Bill și Melinda Gate, organizaţie înfiinţată în anul 2000.

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 10 May. 2021, 09:42 Vedete
Pe aceeași temă