Meghan Markle, în război cu Camilla Parker. Gestul făcut care a înfuriat-o pe soţia prinţului Charles

Publicat: 10 Mar. 2020, 09:22 News
Meghan Markle, în război cu Camilla Parker. Gestul făcut care a înfuriat-o pe soţia prinţului Charles

Meghan Markle a provocat un scandal de proporţii în familia regală. Fosta actriţă s-a certat cu Camilla Parker Bowles, după ce a încălcat o promisiune pe care a făcut-o cu ceva timp în urmă.

Meghan Markle a promis că nu va eclipsa un discurs planificat de Camilla, de multă vreme, despre violenţa domestică. Însă, soţia lui Harry şi-a încălcat promisiunea şi a publicat o serie de fotografii cu o vizită la un teatru chiar în ziua în care ducesa de Cornwall a ţinut discursul care era pregătit de aproape un an.

Deşi înţelegerea celor două era ca soţia lui Charles să fie singura în centrul atenţiei în acea zi, Meghan nu a mai ţinut cont şi a cerut ca o serie de imagini realizate în timpul unei vizite private la National Theatre din Londra să fie publicate pe Instagram în aceeaşi zi. Gestul ducesei de Sussex a enervat-o pe Camilla, susţin surse din jurul familie regale, conform mirror.co.uk.

„Munca pe care o depune Camilla e foarte importantă pentru ea. Decizia de a vorbi despre violenţa domestică la aniversarea de zece ani a organizaţiei Women of the World a fost una atent planificată. A muncit fără pauză în ultimii patru ani pentru a aduce această problemă în prim plan şi a ajuta victimele. Sigur, toată lumea ştia că Meghan şi Harry vor avea planuri,unele private, săptămâna asta, dar toată lumea a fost de acord că discursul Camillei e mult mai important”, au declarat apropiaţi ai Casei Regale.

Meghan a vizitat National Theatre joi, dar a decis să nu publice pozele atunci, pentru a nu umbri un alt eveniment la care a participat cu Harry, în aceea seară. Însă le-a publicat vineri, în ziua în care Camilla a ţinut discursul.

Camilla Parker Bowles a decis din 2016 să facă violenţa domestică una dintre principalele teme ale activităţii ei publice, după ce a vizitat un centru cu femei abuzate. Ea a povestit că a avut chiar prietene care au fost victime la râdnul lor.

Publicat: 10 Mar. 2020, 09:22 News
Pe aceeași temă